Vampyr için DLC Planlanmıyor

10.11.2017 05:32 Gazali Çetinkaya

 
   MCVUK ile röportaj gerçekleştiren Focus Home Interactive patronu Cédric Lagarrigue, Vampyr'in tek kişilik bir deneyim sunacağını ve herhangi bir indirilebilir içerik planlarının olmadığını belirtti. 
 
   Cédric Lagarrigue,

   "Bu tek kişilik bir deneyim; indirilebilir içerik planlamadık. Eğer oyun kabul görürse devam oyununu tercih ederim. Böyle bir evrende sunabileceğimiz inanılmaz şeyler olduğuna dair şimdiden bazı fikirlerimiz var."
 
   Cédric Lagarrigue ayrıca oyunun 500 bin adet sattığında kâra geçileceğini, bir milyon adet sattığında ise başarı olarak değerlendirileceğini de ekledi. 
 
   Vampyr 2018 ilkbaharda PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Vampyr Platformlar: PC Geliştirici: Dontnod Entertainment Dağıtıcısı: Focus Home Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Türk Telekom eSüper Lig’de Şampiyon Trabzonspor Oldu! 25 Nisan Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 25 Nisan 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 25 Nisan eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 25 Nisan Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 25 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler