Venom 2'nin Tam İsmi Belli Oldu ve Vizyon Tarihi 8 Ay Ertelendi

21.04.2020 21:50 Özgür Eroğlu

 
2018 yılında yayınlanan ve izleyiciler tarafından çok da başarılı bulunmayan Venom filminin bir süredir yapım aşamasında olduğunu biliyorduk. Venom 2 ismi ile tanıtılan filmin tam adı belli oldu ve vizyon tarihi 8 ay ertelendi.
 
Filmin tam adının Venom: Let There Be Carnage olduğu açıklandı. 2 Ekim 2020 olan vizyon tarihi ise ertelendi ve yeni vizyon tarihi Haziran 2021 oldu. 
 
Filmin yönetmenliğini Andy Serkis, senaristiğini ise Kelly Marcel yapıyor. Filmin oyuncu kadrosunda ise Tom Hardy, Michelle Williams ve Woody Harrelson bulunuyor. Naomie Harris'in ise filmde oynayacağı ile ilgili söylentiler bulunuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Marvel Dağıtıcısı: Marvel Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 36 Dk önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler