Vermintide İki Milyon Kopya Sattı

22.12.2017 23:09 Gazali Çetinkaya

 
   Warhammer: End Times - Vermintide'ın güncel satış miktarı belli oldu.

   PCGamesN ile bir röportaj gerçekleştiren geliştirici Fatshark tarafından belirtilene göre, Warhammer: End Times - Vermintide PC ve konsollar üzerinde toplamda iki milyon kopya satmayı başardı.

   Steamspy verilerine göre oyunun PC versiyonu 1.3 milyon kopya civarında sattı. Dolayısıyla satışların geri kalan kısmı konsollardan geliyor.

   Warhammer: End Times - Vermintide ilk olarak Ekim 2015'te PC için çıkmıştı. Ardından oyun Ekim 2016'da PlayStation 4 ve Xbox One'a geldi. Devam oyunu Warhammer: Vermintide II de yolda. Warhammer: Vermintide II PC versiyonu 2018'in başlarında çıkacak, konsol versiyonlarının çıkış tarihi henüz duyurulmadı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warhammer: The End Times - Vermintide Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Fatshark Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: 23 Ekim 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 3 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler