Warframe TennoCon 2020 Etkinliği Tamamen Dijitalleşiyor

16.03.2020 06:47 Gazali Çetinkaya

 
Geliştirici Digital Extremes, Warframe'in TennoCon 2020 etkinliğinin corona virüsü sebebiyle sadece dijital olarak düzenleneceğini duyurdu.

11 Temmuz'da düzenlenecek.
 
"Coronavirus'e (COVID-19), karşı tedbir amaçlı olarak TennoCon 2020'ye şahsi olarak katılımları iptal etmek zorunda kaldık. Bu bizim için kolay bir karar olmasa da, oyuncularımızın ve geliştirme ekibimizin sağlığı her zaman bizim önceliğimizdir."

"TennoCon'un büyüsü ve heyecanını paylaşmak bizim için hala yüksek derecede önem taşıyor. 11 Temmuz'da dünya çapındaki her Tenno'nun, TennoCon büyüsü ve heyecanını dijital olarak paylaşıp yaşamasını sağlayacak planlar yapıyoruz. Çok yakında sizlerle bu planın detaylarını paylaşacağız."
 
Bunun yanı sıra Operasyon: Scarlet Spear oyun içi etkinliği çok yakında başlayacak.

Operasyon: Scarlet Spear'da uaklaşan saldırıyı bastırmak için birlikte çalışmanız gerekecek. Operation Link ile birleşik bir cephe oluşturmak için yüzeydeki ve Railjack görevlerindeki Tenno arkadaşlarına katılacak ve Sentientlerin bir sonraki planı ne olursa olsun onları durdurmak için birlikte çalışacaksınız. Bununla birlikte, güçlü yeni bir silah sınıfı, yeni bir MOA kişiliği ve Nova için ikinci Deluxe Koleksiyonu kazanabileceksiniz.
 
Geliştirici canlı yayını tekrarını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Warframe Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: TPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler