Wartile 24 Eylül'de Switch'e Geliyor

08.09.2020 12:28 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Deck13 ve geliştirici Playwood Project, strateji macera oyunu Wartile'ın 24 Eylül'de Switch için çıkış yapacağını duyurdu.

Switch versiyonu ana oyun ve Hel's Nightmare indirilebilir içeriğini içerecek. $24.99 fiyattan satışa sunulacak.

Wartile ilk olarak 8 Şubat 2018'de PC için çıkmıştı. Ardından 24 Mart 2020'de PlayStation 4 ile Xbox One'a da geldi.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Wartile, İskandinav mitolojisinden esinlenilmiş minyatür bir evrende Viking figürinlerinin bir savaş bandını kontrol ettiğiniz soğumaya dayalı bir strateji oyunudur. Sırlarını ortaya çıkarın ve tanrıların güçlerini dizginleyin.

Canlanan minyatür bir dünya
Vikingleri onurlandıran İskandinav mitolojisinden esinlenmiş, güzel el yapımı diorama savaş panolarında geçen küçük maceralarla dolu minyatür bir evrene davet eden, canlı, nefes kesici bir masa üstü video oyununu deneyimleyin!

Son derece hareketli savaşlar
Wartile, hareketlerinizi planlamak için bol miktarda fırsatın sunulduğu, aksiyonu devam ettiren serin tabanlı bir oyundur. Sıra tabanlı oyunların stratejik unsurlarını içermesine rağmen, yavaşlama özelliklerinin ve taktik kararlar vermesine izin verirken savaşın gerginliğini korur. Özünde, Wartile konumlandırma ve taktik karar verme ile ilgili bir oyundur.

Savaşın hızını kontrol edin
Her zaman kullanılabilir olan Yavaşlama ile, her işlemin önemli olduğu kritik durumlarda size avantajlı bir taktik fayda sağlayan dövüş hızını kontrol edebilirsiniz.

Figürleri toplayın, seviyelerini yükseltin, ekipmanlarını ve yeteneklerini kişiselleştirin
Bir dizi farklı figür toplayın ve seviyelerin yükseltin. Savaş ekibinizi zırh parçaları, silahlar, benzersiz savaş yetenekleri ile kişiselleştirin ve her göreve başlamadan önce bir dizi taktik seçenek sunmak için Savaş Kartları destenizi ayarlayın.  

 
Çıkış fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler