Wo Long: Fallen Dynasty için Demo Sürüm Geliyor: Tüm Platformlarda Geçerli

05.02.2023 11:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Team NINJA tarafından oyunculara sunulacak olan souls-like aksiyon rol yapma oyunu Wo Long: Fallen Dynasty için bir demo sürüm yayınlanacak. Bu demo, 24 Şubat'ta tüm platformlarda geçerli olacak ve tüm kullanıcılar ücretsiz olarak oyunun bir kısmını deneyimleyebilecek.
 
Demo kayıtları tam sürüme aktarılabilecek
 
 
 
24 Şubat'ta tüm platformlarda yayınlanacak olan demo sürümünden kaydedilen veriler, oyunun tam sürümüne aktarılabilecek. Yani buradaki ilerlemeniz, elde ettiğiniz eşyalar ve daha fazlasını tam sürüme taşıyabileceksiniz. Öte yandan demoyu indiren ve oynayan kullanıcılar, tam oyunda geçerli olacak indirilebilir paket olan "Crouching Dragon Helmet" içeriğine erişim elde edecek.
 
Wo Long: Fallen Dynasty, Bloodborne'un yapımcısı Masaaki Yamagiwa ve Nioh'un yapımcısı Fumihiko Yasuda'dan yeni soluklu bir fantezi aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyun, hayatta kalmak için savaşan isimsiz bir askerin dramatik ve aksiyon dolu hikayesini konu alıyor.  
 
Wo Long: Fallen Dynasty dünya çapında 3 Mart 2023 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC (Steam ve Microsoft Store üzerinden) için çıkış yapacak. Oyun ayrıca Xbox Game Pass abonelik hizmetinde de mevcut olacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wo Long: Fallen Dynasty Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler