Wolcen: Lords of Mayhem Yayınlandıktan Sonra 30 Saat Oyuna Erişilemedi

17.02.2020 10:59 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini WOLCEN Studio'nun yaptığı Wolcen: Lords of Mayhem 13 Şubat'ta erişime açılmıştı. Ancak oyun çıkışında sorunlar ile birlikte çıkış yaptı.
 
Oyunun çıkışında oyuna karşı fazla ilgi olmasından dolayı sunucularda bir problem yaşandı, oyuncular oyunun çevrimiçi moduna erişim sağlayamadı. Geliştirici stüdyo ise durum ile ilgilendiklerini ve yakında erişime açacaklarını söyledi. Oyun dün öğlen 15:00 saatlerinde erişime açıldı tekrar. Ancak hala sorunlar tamamen çözülmüş değil.
 
Bu oyun için en iyisi birkaç gün beklemek ve geliştiricilerin sorunları tamamen yok etmesini beklemek. Wolcen: Lords of Mayhem şu anda PC üzerinde erişilebilir durumda. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wolcen: Lords of Mayhem Platformlar: PC Geliştirici: WOLCEN Studio Dağıtıcısı: WOLCEN Studio Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 13 Şubat 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 2 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 2 Saat önce Beşiktaş Esports'un EMEA Masters Spring 2024 Yarı Final Karşılaşması Bugün! 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Çıktı! Neler Sunuyor? 3 Saat önce Gothic Remake Collector’s Edition Duyuruldu: Fiyatı ve İçerikleri 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler