World of Warcraft: Battle for Azeroth Versiyon 8.1.5 Güncellemesi Yayınlandı

12.03.2019 23:07 Gazali Çetinkaya

Blizzard Entertainment, World of Warcraft: Battle for Azeroth'un versiyon 8.1.5 güncellemesini bugün itibarıyla yayınlandı.

Yepyeni güncellemeye Azeroth’un kaderini değiştirecek savaşta yer alacak iki yeni müttefik, karakter mesleklerine farklı dinamikler getirecek Tools of the Trade ve Brawler’s Guild’deki esrarengiz olaylar damgasını vuracak.
 
Zandalari Troll’ü mü olmak yoksa Kul Tiran İnsanı mı? İşte bütün mesele bu!

Birlikte göğüs gerilen sayısız dava ve Dazar’alor savaşının ön saflarında verilen mücadeleler boyunca Alliance ve Horde’un gözü pek kahramanları, yeni müttefikleri Kul Tiran insanları ve Zandalari Troll’leri ile sarsılmaz bağlar kurdular. Bugünden itibaren rüşdünü ispat eden oyuncular bu iki üstün ırktan birini seçerek oynayabilecekler. 
 
Yeni Zanaat Eşyaları ile Mesleğinizin Zirvesine Oynayın

Meslek sahibi oyuncular çok değerli Tools of the Trade elde etmelerini sağlayacak bir dizi özel görevi alabilecekler. Terziler zamanın dört bir köşesine yolculuk edecek ve kadim kumaş parçalarını toplayarak gerçekliğin dokusunu değiştirebilen Synchronous Thread’i bir araya getirecekler. Öte yandan katipler, ölülerin kanlarıyla beslenen ve Kan Kontratları yazabilmeye olanak tanıyan Sanguine Feather Quill of Lana’thel’in peşinde koşacaklar. Demirci ustaları ise titanların kudretiyle bezenmiş, onarım gerektirmeyen eşyalar dövmelerine yarayacak Khaz’Gorian Smithing Hammer’ın izini sürecekler.
 
Loncadaki Esrar Perdesi

Sırlarını saklamak konusunda oldukça ketum olmalarıyla nam salan Brawler’s Guild, şaibeli olaylara sahne olmak konusunda uzun zamandır rakip tanımıyor. Lakin, loncada bu kez baş gösteren esrarengiz olaylar, karanlık bir entrikanın habercisi adeta. Yeni açılanBrawler Guildgörev zincirini tamamlayarak Quartermaster cinayetinin ardındaki esrar perdesini aralamaya hazır mısınız?
 
Savaş, Magni, Tatiller ve Daha Fazlası
 
Bu güncellemeyle Azeroth’un yeni gizemleri ortaya çıkadursun, halihazırda devam etmekte olan War Campaign’e yeni görevler ekleniyor ve Magni Bronzbeard, gezegenin yaralarını iyileştirmek için verdiği mücadelesine devam ediyor.
 
Takvimler 16 Nisan’ı gösterdiğinde ise oyuncular Stormsong Valley’ın derinliklerinde yatan dehşetle yüzleşiyor olacak. Crucible of Stormsraidinde ik sağlam boss savaşı oyuncuları bekliyor ve bu olayların hikayesi Battle for Azeroth’un ikinci içerik güncellemesi Rise of Azshara’ya bağlanıyor.
 
Önümüzdeki haftalarda birbirinden keyifli oyun içi etkinlikler de düzenlenecek. Bu kez Darkmoon Faire’i kaçırmamanızı öneririz zira heyecan dolu bir roller coaster sürüşü sizi bekliyor. Ayrıca Pandaria’da düzenlenecek Wanderer’s Festival gibi birbirinden eğlenceli, yepyeni tatiller, adına yaraşır sürprizlere gebe Free T-Shirt Day (Beleş Tişört Günü) ve çok daha fazlası 8.1.5 güncellemesi ile geliyor.
 
Güncelleme ile daha detaylı bilgi almak için World of Warcraft’ın resmi blog’unu ziyaret edin.
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 44 Sn önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 6 Dk önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 1 Saat önce League of Legends 2024 Kış Mevsimi Finali 5 Nisan'da Gerçekleşecek! 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz PvP Marvel Rivals Duyuruldu 27 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler