World of Warcraft Cephesinde Büyük Kayıp Var

19.09.2013 10:27 Samet Konuksal


    World of Warcraft'ın nüfus açısından her geçen ay daha da gerilediğini resmi verilerde görüyoruz. Peki ya gelir konusunda oyun ne alemde? Superdata Research isimli bir analiz firması, World of Warcraft'ın gelirleriyle ilgili bir rapor yayınladı.
 
    Yayınlanan raporda belirtilenlere göre World of Warcraft'tan elde edilen gelir, 7 ay içerisinde tam %54 oranında düştü. Firmanın belirttiklerine göre geçtiğimiz Nisan ayında Blizzard, oyundan 93 milyon dolarlık gelir elde etti. Bunun 7 ay öncesinde ise bu veri tam 204 milyon dolardı.
 
    Her ne kadar hem nüfus, hem de gelir açısından gerileyen bir oyun olsa da World of Warcraft, halen daha en çok aktif kullanıcıya sahip MMO oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz Temmuz ayında World of Warcraft'ın aktif üye sayısı 7.7 milyon olarak açıklanmıştı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 24 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler