World of Warcraft Classic Espor Duyuruldu

10.06.2020 22:33 Hamit Can Sayılgan

 
     Summer Bowl etkinliği kapsamında 17 Haziran'da düzenlenecek olan 10'a 10 Warsong Gulch turnuvası duyuruldu. WoW Classic tarihinde ilk defa elektronik spor arenasında mücadeleye tanıklık edecek.
 
     WoW Classic Summer Bowl, 17 Haziran'da başlayacak 10'a 10 bir Warsong Gulch turnuvası. Kuzey Amerika ve Avrupa'dan takımlar, üç hafta boyunca her bir bölge için özel olarak oluşturulan 4000 $ değerindeki ödül havuzları için mücadele edecek.  
 
     Kuzey Amerika ve Avrupa olarak iki bölgeye ayrılacak turnuvada tüm karşılaşmalar mevcut WoW Classic sunucularında, yeni eklenen War Game modu kullanılarak gerçekleştirilecek.
 
Avrupa bölgesi katılım koşullarına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 
 
     10 kişilik takımlar kendi bölgeleri için kayıt olacak. WoW Classic sunucularında 60. seviye bir karakteri olan tüm oyuncular turnuvaya katılabilecek. Turnuva her bir bölge elemeler ve finaller şeklinde için iki aşamayla gerçekleşecek. Elemelere katılım açık olacak. Finallerde her bir bölgenin en iyi altı takımına ev sahipliği yapacak. Takımlar, mevcut sunucularda War Game özelliğini kullanarak mücadele edecek. Bu özellik, oyuncuların bölgelerindeki diğer takımlarla savaş meydanlarında karşılaşmasını sağlıyor. Kuzey Amerika ve Avrupa'nın en iyi altı takımını her bir bölgede ayrı olmak üzere 4000'er $ değerindeki ödül havuzu oluşturuldu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 22 Dk önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 48 Dk önce Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 1 Saat önce inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 4 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler