World of Warcraft Shadowlands'in Ön Yaması Yayınlandı

14.10.2020 13:36 Gazali Çetinkaya

 
Azeroth'un kahramanları artık perdenin ötesine yapacakları yolculuğa hazırlanmaya başlayabilir. Shadowlands ön yaması çıktı!
 
Bu içerik güncellemesiyle birlikte Shadowlands öncesinde World of Warcraft'a gelecek oyun sistemi değişikliklerinin bazılarıysa şöyle:
 
- En yüksek karakter seviyesi 50'ye çekiliyor. Böylece oyuncular Shadowlands'le birlikte 60 olacak seviye sınırına hazırlanabilecek.
- WoW'un epik bir macerayla tamamen güncellenen yeni oyuncu deneyimi Exile's Reach, oyuncuları temel oyun mekanikleriyle tanıştıracak.
- Tüm karakter ırkları için yüzlerce yeni kişiselleştirme seçeneği oyunda yerini alacak.
- Yeni seviye sınırlarının desteklenmesi için eşya ve nitelik ayarlamaları getirilecek.
- Ve çok daha fazlası oyunda sizi bekleyecek!
 
İçerik güncellemesiyle birlikte oyuna gelecek yeniliklerin tamamını öğrenmek için World of Warcraft web sitesini ziyaret edebilir veya aşağıdaki oynatıcıdan ön yama rehberini izleyebilirsiniz.
 
basın bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce Bulmaca Oyunu Hakokoro V, Switch için Duyuruldu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler