World of Warcraft'dan Türk Oyunculara Kıyak

26.11.2011 13:04 Samet Konuksal


     Blizzard'ın oyunlarında genel olarak büyük bir Türk oyuncu topluluğu var. Hatırlayacağınız üzere bunun üstüne Blizzard, Türkçe - İngilizce yönünde bir çevirmen aradığına dair ilan vermişti. O ilanın ilk meyveleri de gelmeye başladı.
 
     Blizzard'ın World of Warcraft için açtığı Twitter hesabında belirtilene göre World of Warcraft'ın kutulu kopya sürümleri, bu haftadan itibaren Türkçe içeriklerle birlikte yayınlanmaya başlayacak. Yani oyunun klavuzu, kutusundaki yazılar vb. artık Türkçe olacak.
 
     Ayrıca yayınlanan açıklamaya göre bu haftadan itibaren World of Warcraft'ın klasik sürümü ve Wrath of the Lich King sürümü Türkçe olarak satılacak. Cataclysm'in Türkçe kutu sürümü ise önümüzdeki aylarda gelecek. 
 
     Görünüşe göre Blizzard, aradığını bulmuş. Bakalım ileride bizi ne gibi sürprizler karşılayacak?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 16 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 1 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 3 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 3 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler