World of Warcraft'ın Sıradaki Ek Paketi İçin Planlar Hazır

"Bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır."
08.08.2015 13:18 Talha Aynacı

 
    Blizzard'ın Gamescom 2015 etkinliği kapsamında duyurduğu yeni  ve 6. World of Warcraft ek paketi Legion bir kenara, sıradaki ek paketin de sinyalleri verdi.

Yapımın baş tasarımcısı Tom Chilton konu ile ilgili yaptığı konuşmada şu sözlere yer veriyor:
 
"Bu kadar uzun bir yol katetmemiz bir çılgınlık. Şimdiden planladığımız yeni ek paketler var."
 
Elbette halihazırda duyurulmuş bir ek paket varken yenileri hakkında daha fazla bilgi vermekten kaçınan Chilton, World of Warcraft'ın bir artan bir azalan oyuncu topluluğuyla ilgili ise şu yorumda bulundu:
 
"WoW'u lisede, üniversitede okuyan kitleler artık aile, iş, güç sahipleri. Yeni ek paketle birlikte bir kaç aylığına geri dönüp tekrar hayatlarına dönüyorlar. Bundan dolayı abonelerimizin sayısı eskisi kadar sürekli olamıyor. En büyük amacımız ise bu insanların bize olan inancını kaybetmemek."
 
Canlı yayında tanıtılan Legion ek paketiyle birlikte World of Warcraft dünyasında tepe seviye 110'a çıkarılırken, Warcraft 3'den The Broken Isles, WoW'un haritasını genişletecek, yeni Demon Hunter sınıfı oyuna taze bir savaşçı getirecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 2 4 Dk önce Mitlerin ve Mücadelelerin Efsanevi Dünyası: Megami Tensei Serisinin Tüm Oyunları 30 Dk önce Türk Telekom eSüper Kupa’nın sahibi Fenerbahçe oldu 1 Saat önce inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 4 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler