World of Warcraft'ta Yaz İndirimleri Başladı

19.06.2013 19:08 Samet Konuksal


    Oyun dünyasının en başarılı MMO RPG'si World of Warcraft, Free to Play'e kayan sektörün karşısında durmaya çalışıyor. Blizzard, World of Warcraft için yaz indirimlerini başlattı.
 
    24 Haziran'a kadar sürecek olan indirimlerde oyunun orijinalini, The Burning Crusade ve Wrath of the Lich King ek paketini içeren World of Warcraft Battle Chest'in fiyatı 5 euroya kadar düşüyor. Bunun haricinde oyunun bir diğer genişleme paketi Cataclysm de aynı fiyata iniyor. World of Warcraft'ın son ek paketi Mists of Pandaria'nın fiyatı ise indirimlerle birlikte 20 euroya kadar düşüyor.
 
    Yani bu indirimlerle birlikte Azeroth evrenine bütün paketlerle birlikte 30 eurodan katılma şansını elde ediyorsunuz. Siteye buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce Frostpunk Altı Yılda 5 Milyon Sattı 1 Saat önce Death Relives Demo İnceleme 2 Saat önce Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 2 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler