X-Files'ın Animasyon Dizisi Geliyor

29.08.2020 14:06 Özgür Eroğlu

 
İlk kez 1993 yılında yayınlanan, hem televizyon hem de bilim kurgu dünyasında büyük bir yere ve öneme sahip olan X-Files dizisinin animasyon uyarlaması geliyor.
 
İlk açıklamalara göre bu animasyon, komedi türünde olacak. Diziden tanıdığımız Fox Mulder ve Dana Scully, bu animasyonda yer almayacak. Başka karakterlerin üzerinde şekillenecek. Animasyonun tam adı ise The X-Files: Albuquerque. 
 
Dizinin yaratıcılığını X-Files yaratıcısı Chris Carter, Rocky Russo ve Jeremy Sosenko ile birlikte yapacak. Yapımcılığını Gabe Rotter, animasyonunu ise Bento Box stüdyosu üstlenecek.
 
Dizi Fox'ta yayınlanacak, ancak yayın tarihi bilinmiyor.
  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Basketbolun Dijital Sahnesi: NBA 2K Serisinin Tüm Oyunları 8 Dk önce Survival: Fountain of Youth 21 Mayıs'ta Tam Sürüm Olarak Yayınlanacak 24 Dk önce Great Houses of Calderia Tam Sürüme Kavuşuyor 36 Dk önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 3 12 Saat önce Hız Tutkunlarının İkonik Kahramanı: Sonic Serisinin Macerası 2 12 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler