Xbox Game Pass Abonelik Servisi Duyuruldu

28.02.2017 18:39 Gazali Çetinkaya

 
   Microsoft, Xbox One'a bu ilkbaharda gelecek olan yeni bir oyun abonelik servisi Xbox Game Pass'i duyurdu. Aylık $9.99 fiyata sahip olacak Xbox Game Pass; 100'den fazla Xbox One ve geriye uyumlu Xbox 360 oyununa sınırsız erişim sağlayacak. 
 
   Servis 2K Games, 505 Games, Bandai Namco, Capcom, Codemasters, Deep Silver, Focus Home Interactive, Sega, SNK, THQ Nordic, Warner Bros. Interactive, Microsoft Studios ve daha fazla geliştiricinin yapımlarını içerecek.
 
  Şu ana kadar doğrulanan Xbox Game Pass oyunları: Fable III, Gears of War: Ultimate Edition, Halo 5: Guardians, Lego Batman, Mad Max, Mega Man Legacy Collection, NBA 2K16, Payday 2, Saints Row IV,  Re-Elected, SoulCalibur II ve Tekken Tag Tournament II.
 
   Xbox Game Pass içerisinde bulunan tüm oyunlar Xbox One konsolunuza direkt olarak indirilebilecek, stream edilmeyecek. Ayrıca Xbox Game Pass aboneleri katalogda bulunan oyunlara ve eklentilerine özel indirimlerle sahip olabilecek. Her ay aboneliğe yeni oyunlar eklenecek, bazıları ise devreden çıkacak. 
 
   Microsoft, Xbox Game Pass'i bugünden itibaren başlayarak Alpha Preview'de Xbox Insider programının seçili üyeleriyle birlikte test edecek. 
 
eurogamer.net  gematsu.com

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 12 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 2 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 2 Saat önce Tek Kişi Tarafından Geliştirilen ve The Raid Filminden İlham Alan Proje Yolda 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19'da A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler