Xbox Game Pass'te Deneyebileceğiniz Nişancı Oyunları

10.01.2023 09:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft tarafından oyunculara sorulan abonelik hizmeti Xbox Game Pass oyunculara geniş bir oyun kütüphanesi sunuyor. Bu hizmet sayesinde aylık tek bir ödeme karşılığında yüzlerce oyuna erişim sağlayabiliyor ve bu oyunları deneyimleyebiliyorsunuz. Ancak oyunlar kalıcı olarak sizin olmuyor aboneliğiniz bittiği zaman tekrardan yenilemeniz gerekiyor.
 
Xbox Game Pass kütüphanesi içerisinde aksiyondan maceraya yarıştan hayatta kalma oyunlarına kadar birçok tür yer alıyor. Bu listemizde sizlere Xbox Game Pass hizmeti içerisinde oynayabileceğiniz nişancı oyunlarını derledik. İşte listemiz:
 
- Far Cry 5
 
 
 
Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan açık dünya nişancı oyunu Far Cry 5, Xbox Game Pass'te oynayabileceğiniz oyunlar arasında yer alıyor. Montana adlı kasabada geçen bu oyunda serinin önceki oyunlarında da olduğu gibi insanlığı tehdit eden bir gruba karşı durmaya çalışıyoruz. Oyunda kullanabileceğimiz çeşit çeşit silahlar ve araçlar bulunuyor. Bu açık dünyada dilediğimiz gibi gezebiliyor, ana görevler yapabiliyor ve bunun yanı sıra yan görevlere de adım atabiliyoruz.
 
Oyunda karşımıza büyük bir tarikat çıkıyor ve bu tarikatı alt etmeye çalışıyoruz. Bunun için istersek tek oyunculu veya c-op modunda oynayabiliyoruz ve kendi ekibimizi kurabiliyoruz. Oyunda önceki yapımlarda olduğu gibi belli bölgeleri ele geçirebiliyor, düşmanlardan arındırabiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Oyun içerisinde kendi karakterimizi oluşturabiliyor ve kendi maceramızı seçebilme imkanımız bulunuyor.
 
Oyunda açık dünya olduğundan bahsettik. Bu açık dünyada dilediğimiz gibi araçlar kullanabiliyoruz. Bu araçlar içerisinde ATV motorlar, uçaklar, araçlar ve daha fazlası bulunuyor. Bu araçlarla beraber çeşitli bölgelere seyahat edebiliyoruz, yeni bölgelerin kilidini açabiliyoruz ve buradan da yeni görevler elde edebiliyoruz.
 
Oyunda görevleri yaparken kendi tarzımıza göre ilerleyebiliyoruz. İstersek doğrudan düşmanların üzerine saldırabiliyor ve aksiyona giriş yapabiliyor, istersek de taktik öğelerini kullanarak gizliden gizliye ilerlemeye - tek tek alt etmeye çalışabiliyoruz. Bu seçim tamamen bize kalmış durumda. Oyun bizlere bu özgürlüğü sunuyor diyebilirim.
 
2018'de çıkış yapan bu oyun Xbox Game Pass hizmetinde yer alıyor. Steam platformu üzerinde şu anda 269 Türk lirasından satılıyor. Eğer Xbox Game Pass üyeliğiniz var ise bu nişancı aksiyon oyununu oynayabiliyorsunuz.
 
- DOOM
 
 
 
id Software tarafından geliştirilen ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan nişancı aksiyon oyunu DOOM, bizlere vahşet dolu bir deneyim sunuyor. Düşmanları parçaladığımız ve uzuvlarını kopardığımız bu yapımda hızlı aksiyona dalabiliyor ve bölümler arasında ilerliyoruz. Her bölümde karşımıza farklı farklı düşmanlar çıkıyor ve indirebiliyoruz.
 
Oyun içerisinde pompalı silahlar, taramalı silahlar, roket atar ve daha fazlası bulunuyor. Bu silahlar arasında geçiş yapabiliyor ve düşmanları alt etmeye çalışıyoruz. Oyun karşımıza irili ufaklı çeşitli düşman grupları çıkarıyor. Bunun yanı sıra büyük düşmanlarla da oyun daha da bir hızlı aksiyona giriş yapıyor. Oyunda karşımıza gelen düşmanları ve düşman grupları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz ve saf aksiyonu deneyim ediyoruz.
 
Cehennem temasını işleyen bu yapımda farklı farklı oyun sistemleri yer alıyor. Oyun içerisinde sağlık yenileme sistemi diğer yapımlara göre farklı işleniyor. Sağlığınız azaldığında saklamanıza veya herhangi bir köşede durmanıza gerek kalmıyor. Oyunda sağlığınızı doldurmak ve çeşitli hareketler yapmak ve bu hareketleri de geliştirmek için düşmanları alt etmeniz gerekiyor. Oyun içerisinde yer alan bu düşmanları ezebiliyor, kesebiliyor ve hatta paramparça edebiliyoruz. Bu yapısı dolayısıyla şiddet içerikli öğelerden rahatsız olan oyuncular uzak durabilir.
 
Doom serisi içerisinde farklı bir yere sahip olan bu yapımda farklı tarzda dövüşleri rakipler üzerinde uygulayabiliyoruz. Oyun içerisinde hem klasik hem de yeni oyun modları bulunuyor. Bunun yanı sıra kullanacağınız silahlar haricinde çeşitli güçlendirmeler ile oyuna farklı bir hava katılıyor ve aksiyon sürekli olarak işlenmeye devam ediyor.
 
Xbox Game Pass hizmetinde yer alan bu saf aksiyon nişancı oyununu muhakkak oynamanızı tavsiye ediyorum. Eğer aboneliğiniz var ise ve sadece önünüze gelen düşmanları kesip biçtiğiniz ve ortadan kaldırdığınız bir yapım istiyorsanız muhakkak deneyin.
 
- Destroy All Humans!
 
 
 
Black Forest Games, Pandemic Studios tarafından geliştirilen ve THQ Nordic tarafından yayınlanan uzaylı temalı aksiyon macera nişancı oyunu Destroy All Humans! oyunculara eğlenceli bir yapı sunuyor. Bilim kurgu temasını yansıtan bu yapımda bir uzaylı olarak insan ırkına karşı bir savaş açıyoruz. Amerika Birleşik Devletleri içerisinde geçen bu oyunda birçok farklı silah kullanabiliyor ve insanlara alt etmeye çalışıyoruz. Oyun içerisinde efsane ve uzaylı istilası konusunu işliyoruz ve buna karşı sağda solda uçup kaçabiliyoruz. Bu da eğlenceli bir aksiyon macera oyununun temellerinin bizlere sunuyor olması demek.
 
Oyun içerisinde çeşitli silahların haricinde psişik güçlerimiz de bulunuyor. Bu güçlerle beraber insanlara karşı açık dünyada dilediğimizi yapabiliyor ve onları yerle bir edebiliyoruz. Oyunda arkamızda bir Jetpack bulunuyor ve bu sayede yukarılara doğru çok kaçabiliyor ve bize ateş açan ve karşı gelen insanlara karşı kendimizi savunabiliyoruz. Oyun içerisinde küçük çaplı düşmanlar haricinde ara ara Boss savaşları da yani patron savaşları da bulunuyor. Bu normal savaşlardan daha uzun sürüyor ve bossların üzerine yağmur gibi mermi yağdırabiliyoruz.
 
Destroy All Humans!''da güdümlü mermiler, yeşil sıvı atan silahlar, Jetpack'ler, lazerler ve daha fazlası bulunuyor. Çok çeşitli silahların olması bizlere daha eğlenceli dakikaların sunulmasını garanti ediyor. Eğer sağa sola uçup kaçarak aksiyon ve maceraya atılmak istiyorsanız bu oyunu deneyebilirsiniz. Üçüncü şahıs kamera bakış açısına sahip bu oyunda etrafı keşfedebiliyor, çeşitli aksiyonlar içerisine girebiliyor ve bize karşı gelenlere alt edebiliyoruz.
 
Oyunda sağda solda koşuşturmanın yanı sıra uçan dairemize de atlayabiliyoruz. Bu dairemiz içerisinde sağa sola gidebiliyor ve binaları yok etmek için ateşleyebiliyoruz. Uçan dairemizin de ateş gücü bulunuyor ve bu sayede etrafı yakıp yıkabiliyoruz.
 
Xbox Game Pass'te yer alan üçüncü şahıs nişancı aksiyon macera oyunu bizlere gerçekten de eğlenceli bir yapı sunuyor. Dolayısıyla üyeliğiniz var ise bu oyunu da oynayabilirsiniz.
 
- Halo Infinite
 
 
 
343 Industries tarafından geliştirilen ve 2021 yılında Xbox Game Studios tarafından yayınlanan Halo Infinite oyunculara Halo evreninde irinci şahıs bir nişancı aksiyon deneyimi sunuyor. Oyun içerisinde hem çok oyunculu hem de tek oyunculu modlar bulunuyor. Çok oyunculu mod oyunculara ücretsiz olarak sunuluyor ancak campaign yani ana modu oynamak isterseniz Steam üzerinde 299 Türk Lirası vermek zorunda kalıyorsunuz. Tabii ki Xbox Game Pass üyeliğiniz var ise bu oyunun hem ana modunu hem de diğer kısımlarını ücretsiz olarak mevcut üyeliğiniz kapsamında oynayabiliyorsunuz.
 
Halo Infinite eleştirilerle çıkış yapan bir oyun oldu. Oyunun beklenen özellikleri geldiğimiz noktada çok kez erteleme yaşadı. Bu yüzden oyuncuların tepkisini çekti. Oyunun tam olarak istenildiğini vermemesinin sebebi de bu beklenen özelliklerin çok geç bir şekilde oyuna dahil edilmesi oldu.
 
Oyunun ücretsiz çok oyunculu kısmında çeşitli takımlara ayrılarak karşı rakibi ezmeye çalışabiliyor ve bayrak kapmaca oynayabiliyorsunuz. Bunun dışında da skor tablolarında en üst sıraya çıkmaya çalışabiliyorsunuz. Oyunun yine çok oyunculu kısmında sezonluk güncellemeler, farklı farklı dönemsel etkinlikler, yeni modlar, haritalar ve topluluk odaklı içerikler yer alıyor. Bu kısım yine güncelliğini korumaya çalışıyor ve topluluk tarafından da yeni içerikler çok oyunculu kısmı dahil ediliyor.
 
Oyunun campaign yani ana modunda ise bizlere temelde bir hikaye anlatılıyor. Bu hikaye modunda tek oyunculu veya co-op olarak ilerleyebiliyor ve çeşitli görevleri yaparak bizlere sunulan hikayeni sonuna ulaşabiliyorsunuz. Co-op moduna yani iş birliği moduna en fazla 3 arkadaşınızı çağırabiliyor. Bu sayede daha eğlenceli bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz. Arkadaşlarınızla beraber çeşitli görevlere gidebiliyor ve bu görevleri iş birliği içerisinde tamamlayabiliyorsunuz.
 
- HITMAN Trilogy
 
 
 
HITMAN 1 Standard Edition (Access Pass), HITMAN 2 Standard Edition (Access Pass) ve HITMAN 3 Standard Edition sürümlerinin yer aldığı HITMAN Trilogy, Xbox Game Pass'te yer alan üçleme yapımlardan biri.
 
Bu üçleme sayesinde ilk 3 oyunu ücretsiz olarak mevcut üyelik kapsamında oynayabilir ve Ajan 47'nin rolüne bürünebilirsiniz. Oyun içerisinde üçüncü şahıs kamera bakış açısı yer alıyor ve oyun gizlilik odaklı nişancı aksiyon macera yapımı olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda bu unsurlar harmanlanıyor ve her bölümde farklı farklı hedefler karşımıza çıkıyor.
 
Oyunda hedeflerimize ulaşmak ve onları alt etmek için hamle yapıyor ve bu hamleleri tamamen kendi stratejimize göre belirliyoruz. İstersek doğrudan düşmanlara doğru daalabiliyor istersek de tamamen gizli giderek düşmanları teker teker alt ederek ilerleyebiliyoruz. Bunun seçimi tamamen bize kalmış durumda.
 
Bu 3 oyun içerisinde 20'den fazla farklı mekan bulunuyor ve bu mekanların her birinin teması farklı olarak karşımıza çıkıyor. Oyun içerisinde yine görebileceğimiz çeşitli manzaralar ve daha fazlası bizlere sunuluyor. Her bir bölgenin yapısı ve stratejik unsurları farklı.
 
Xbox Game Pass hizmetinde bulunan bu üçlemeyi muhakkak oynamanız gerekiyor. Hitman serisi ses getiren bir yapım ve şu ana kadar da halen oynanmaya devam ediyor. Dolayısıyla mevcut üyeliğiniz kapsamında bu üçlemeyi deneyebilirsiniz ve belirlenen düşmanları kendi stratejinizi göre alt edebilirsiniz.
 
- Metal: Hellsinger
 
 
 
Cehennem temasını işleyen bu yapımda saf aksiyon ve nişancı öğeleri harmanlanıyor ve bizlere hızlı aksiyon dolu bir yapıyı sunuyor. Yarı insan yarı şeytan olarak ilerlediğimiz bu oyunda önümüze çıkan düşmanları ortadan kaldırmaya çalışıyor bunu yaparken de ritmin gücünden yararlanıyoruz. Ritim tabanlı bu nişancı aksiyon oyununda müzikle ne kadar uyumlu gidersek o kadar çok avantajlı duruma geliyoruz. Oyunda arka planda çalan müzikle beraber ritme uygun olarak ateş edebiliyor ve hamle yapabiliyoruz. Böylece düşmanları kolayca alt edebiliyoruz.
 
Oyunda farklı farklı düşman grupları bulunuyor. Her düşman grubuna farklı özellikleri ve becerilere yer alıyor. Biz de bu düşman gruplarına karşı ritim eşliğinde hamle yapabiliyor ve onları ölümcül silahlar ile beraber alt etmeye çalışıyoruz.
 
Bu yapım, The Outsiders'daki tecrübeli bir FPS ekibi tarafından yaratılmış olup Payday 2'de Oyun Direktörlüğü, Battlefield 3 ve Battlefield: Bad Company 2 gibi oyunlarda Baş Tasarımcı olarak görev yapan David Goldfarb'ın gönül verdiği bir projesi olarak karşımıza çıkıyor. Oyunda yer alan tüm parçalar ise iki kişilik besteci ekibi Two Feathers tarafından, Serj Tankian (System of a Down), Randy Blythe (Lamb of God) ve Alissa White-Gluz (Arch Enemy) gibi birçok metal müzik ikonunun iş birliği ile oyun için özel olarak oluşturuldu.
 
Oyun içerisinde farklı farklı bölüm tasarımları bulunuyor. Her bölümün kendine özgü yapısı ve yaratıkları bulunuyor. Onun içerisinde yapacaklarımız her bir hamle ritimle karşılıklı olarak işliyor ve bu sayede hızlı aksiyon dalabiliyoruz. Oyunda rakiplere karşı çeşitli counter ataklar yapabiliyor ve elimizde bulunan kılıcımızı veya diğer silahlarımızı düşmanlar üzerinde kullanabiliyoruz. Oyunda bulunan silahların ve kılıçlarını yapısı gerçekten farklı tasarımlara sahip ve buradaki temaya uygun bir şekilde karşımıza çıkıyor.
 
Metal: Hellsinger'da karlı bölgelerden kamp alanlarını tepelik yerlerden farklı bölgelere kadar birçok farklı kısım bizleri bekliyor. Oyunda yine çok çeşitli silahlar yer alıyor: Elimizde kuru kafa benzeri bir topuzu bulunan kılıç, kuru kafa ile ateş ettiğimiz bir silah ve daha fazlası yer alıyor. Düşmanlara karşı ileriye doğru atıldığımız hızlı counter atak ve diğer çeşitli beceriler de bu oyun içerisinde yer alıyor.
 
Xbox Game Pass'te yer alan bu ritim tabanlı nişancı oyunu muhakkak size denemeniz gerekiyor. Farklı tarzı farklı bir yapıyı bizlere sunmaya çalışan bu oyuna mevcut üyeliğiniz karşılığında oynayabilirsiniz.
 
- OUTRIDERS
 
 
 
Nişancı unsurlarını bünyesinde barındıran aksiyon rol yapma oyunu Outriders bizlere bilim kurgu evrenini sunuyor. Oyunu dilerseniz tek başınıza oynayabiliyor dilerseniz de yanınıza arkadaşlarınızı davet ederek iş birliği modunda oynayabiliyorsunuz. Oyun içerisinde zengin bir hikaye anlatımı, keşif unsurları, macera unsurları ve daha fazlası bizlere sunuluyor. Farklı manzaraları ve atmosferi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Outriders oyununda üçüncü şahıs kamera bakış açısı yer alıyor.
 
Gerek ortamları ile gerekse nişancı ve rol yapma unsurları ile ön plana çıkan bu yapım çoğu oyuncu tarafından sevilmiş durumda. Oyun içerisinde keşfedeceğiniz çeşitli açık alanlar, yapılar ve daha fazlası bulunuyor. Bunun dışında oyunda arka planda bilim kurgu hikayesi anlatılıyor. Bu hikaye ara sahnelerle destekleniyor.
 
Oyun içerisinde daha önceki birçok yapımda olduğu gibi siper - çatışma aksiyon sistemi bulunuyor. Bu sistem sayesinde siperlere yatabiliyor, siperlerin arkasından düşmanlara karşı çıkış yapabiliyor ve ateş edebiliyoruz. Oyunda kullanacağımız çeşitli ateşli silahlar bulunuyor: Taramalı silahlar, bombalar ve daha fazlası yer alıyor. Siper sisteminin oyunun temelinde yer aldığı bu yapımda her türlü eşyanın veya nesnenin arkasına sığınabiliyoruz. Sığındığımız bu eşyanın sağından, solundan veya yukarısından çıkış yapabiliyor ve düşmanlara karşı kendimize savunmaya çalışıyoruz.
 
Oyunun son incelemeleri Steam üzerinde şu anda çoğunlukla olumlu durumda, bütün incelemeler ise karışık etiketine sahip. Bu oyun ilk çıktığı zamanlarda optimizasyon sebebiyle büyük eleştiriler aldı. Bu durum daha sonraki süreçte toparlandı. Oyunda yer alan hikaye - loot sistemi, rol yapma unsurları ve aksiyon sistemi, oyuncular tarafından sevilen ve hoş karşılanan unsurlar oldu. Oyunda anlatılan hikaye uzun uzun sinematik ara sahnelerle desteklendiğini yukarıda da belirtmiştim. Dolayısıyla oyunun ilk başlangıç kısmı bile sizlere uzun gelebilir. Oyun temelde aslında bir hikayeyi bizlere sunmaya çalışıyor. Eğer sizde looter shooter tarzında bir oyun arıyorsanız ve bunun arka planında da bizlere hikaye sunulmasına istiyorsanız bu yapımı deneyebilirsiniz.
 
Xbox Game Pass hizmetinde yer alan bu oyunu mevcut üyeliğiniz kapsamında muhakkak denemeniz gerektiğini düşünüyorum. Oyunun şu anda sistem üzerindeki fiyatı 245 Türk Lirası.
 
- PAYDAY Crimewave Edition
 
 
 
Payday hemen hemen her oyuncunun denemiş olduğu ve oynamış olduğu bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Oyunun temelinde yanımıza aldığımız arkadaşlarımıza beraber çeşitli soygunlara giriş yapmak ve arkadaşlarımızla beraber koordine olarak başarılı soygunlar geçirmeye çalışmak yer alıyor. Nişancı öğelerini bünyesinde barındıran bu yapımda en fazla 4 arkadaşımızla beraber yola koyuluyoruz. Oyunda çeşitli operasyonlar yapabiliyor, farklı farklı stratejiler uygulayabiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Üzerimize gelen güvenlik güçlerini alt etmeye çalışabiliyor ve buna yönelik olarak çeşitli taktiksel unsurları da kullanabiliyoruz.
 
Oyun içerisinde alabileceğimiz silahlar arasında standart taramalı silahlar, pompalı silahlar, tekli silahlar bombalar ve daha fazlası bulunuyor. Yine takım arkadaşlarımızın mermisi bittiği zaman yere bir mühimmat çantası bırakabiliyor ve takım arkadaşlarımızı bu mühimmat çantasının yanına davet edebiliyor ve mermilerini doldurmasını sağlayabiliyoruz. Bu sayede çeşitli taktik araçları ile beraber takımımıza iletişim halinde geçebiliyor ve onlarla birlikte hareket ederek çeşitli soygunlar yapabiliyoruz.
 
Xbox Game Pass'te yer alan bu oyunu tek başınıza değil de arkadaşlarınız ile beraber deneyebilirsiniz. Tek başınıza yine başka oyuncularla beraber girebilir yine onlarla beraber koordineli olarak oynayabilirsiniz. Bunun yanı sıra yakın arkadaşlarınızı oyuna davet ederek oynayabilirsiniz. Oyunu yakın arkadaşlarla beraber oynamak daha eğlenceli ve zevkli oluyor. Bu yüzden ben de bu yapımı arkadaşlarınızla beraber oynamanızı tavsiye ediyorum.
 
- Prey
 
 
 
Dishonored, Dishonored 2, Deathloop ve daha fazlasıyla tanınan Arkane studios tarafından biz oyun severlere sunulan bilim kurgu temalı uzay macera nişancı aksiyon oyunu oynamanız gereken oyunlar arasında yer alıyor. 2006 yılında çıkan ilk oyunun ardından reboot edilen Prey, aralarında Fallout, Baldur's Gate gibi önemli oyunlarda çalışmış geliştiricilerin de bulunduğu bir ekiple ilk oyundan tam 11 yıl sonra oyuncuların karşısına çıkıyor.
 
Oyun bizlere bir yandan korku temasını sunuyor diğer yandan ise birinci şahıs nişancı aksiyon unsurlarını aktarıyor. Oyunda bilim kurgu teması hakim olduğundan dolayı yine uzay istasyonunda maceraya atılıyoruz. Oyun içerisinde hikaye gereği uzay istasyonumuz bir saldırıya uğruyor ve burası uzaylılar tarafından işgal ediliyor. Dolayısıyla işgal edilmesinden sonra bu uzaylılar bizim peşimize düşüyor ve biz de bu durumda hayatta kalmaya ve mücadele etmeye çalışıyoruz. Oyunda arka planda bir hikaye bizlere aktarılıyor ve bu hikaye çeşitli sırları bünyesinde barındırıyor. Bu sırları açığa çıkarmak ve buradan kurtulmak tamamen bizim görevimiz oluyor.
 
Oyunda gerilim dolu bir atmosfer, korku unsurları ve daha fazlası bizleri bekliyor. İstasyonda gerçekleşen bu olayın arka planında neler yaptığı tamamen bizi ilgilendiriyor ve bunu açığa çıkarmak da bizim işimiz oluyor. Oyunda farklı farklı uzaylı düşmanlar karşımıza çıkıyor ve bunlara karşı kullanacağımız çeşitli silahlar ve becerilerimiz bulunuyor.
 
Oyun içerisinde yer alan yetenek sistemi karşımıza farklı bir şekilde çıkıyor. Benzersiz yetenekler ve güçler elde etmek için uzaylıların yeteneklerini alabiliyoruz ve bunlarla beraber yeteneklerimiz ve becerilerimizi yükseltebiliyoruz. Oyunda yine kullanacağımız çeşitli aletler araçlar ve silahlar bulunuyor. Bu topladığımız eşyalar ve öğeler sayesinde çeşitli öğeleri birleştirebiliyor ve yeni silahlar elde edebiliyoruz.
 
Oyunda çeşitli yeteneklere sahip karakterler arasından seçim yapabiliyoruz. Bir karakterin pompalı tüfeği bulunuyorsa diğer karakterin daha farklı silahları veya aletleri bulunuyor. Bu sayede seçimlerimizle beraber yapacağımız hamleler de değişkenlik gösteriyor diyebilirim. Dolayısıyla her bir oyuncu farklı bir deneyim elde ediyor.  
 
Oyun içerisinde bir de Mooncrash ek paketi bulunuyor. Bu ek paket sayesinde oyunda her oynanışta karşımıza çıkan düşmanlar ve toplayacağınız öğelerin yerleri ve içerikleri değişkenlik gösteriyor. Oyunda gitgide düşmanların zorluğu artıyor ve biz de buna göre hamle yapmak durumunda kalıyoruz.
 
Xbox Game Pass'te yer alan bu oyunu muhakkak oynamanızı tavsiye ediyorum. Oyun genel olarak oyuncular tarafından sevilmiş durumda ve şu anda da oynanmaya devam ediyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Listeleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Aksiyon-Ryo Çıkış Tarihi: 26 Haziran 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler