Xbox Live Gold Ekim Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı

29.09.2022 18:56 Mehmet Tandoğan

 
 
Microsoft, Xbox Live Gold aboneleri için Ekim 2022'de geçerli olacak ücretsiz oyunları duyurdu.
 
Ekim ayı oyunları
 
- Windbound: Tüm ay boyunca kullanılabilir. Keşfedilmemiş bir adada mahsur kalan yalnız bir kazazede olarak, hayatta kalmak için karayı ve tehlikeli denizleri keşfedin, onlara uyum sağlayın ve gezinin.
 
- Bomber Crew Deluxe Edition: 16 Ekim - 15 Kasım tarihleri arasında kullanılabilir. Bomber Crew, 2. Dünya Savaşı stratejik bir bombardıman simülatörüdür. Görevleri tamamlamak mürettebatınızın hayatta kalmasını sağlamak kadar önemlidir, zira burada ölümden dönüş yok.
 
Her bir görevin yüksek riskli bir keşif olduğu bu sürükleyici uçuş simülasyonunda gökyüzünün hakimi olun. Bir dizi logo ve farklı boyalar ile özelleştirebileceğiniz kendinize has fizik temelli Bombardıman uçağınızda yakıt, mermi, hidrolik ve daha fazlasını yönetin!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox Live Gold Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Servis Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Kütüphanesinden Mayıs Ayında 25 Oyun Ayrılıyor 17 Nisan Ghost of Tsushima PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 17 Nisan Xbox Game Pass'e Nisan Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Nisan Assassin's Creed Mirage Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynanabiliyor 17 Nisan GTA Yayıncısı Take-Two İşten Çıkarmalara Hazırlanıyor 17 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler