Xbox Partner Sunumu Saat Kaçta? Nasıl İzlenir?

06.03.2024 19:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Yeni fragmanların ve oyun duyurularının yer alacağı Xbox Partner sunumu için geri sayım başladı. Beklenen sunumlar arasında yer alan bu etkinlik, 6 Mart (bugün) Türkiye saati ile 21:00'de gerçekleştirilecek.
 
Xbox Partner sunumu yarım saat sürecek 
 
 
 
Yaklaşık olarak yarım saatlik bir içeriği bizlere sunacak olan Xbox Partner canlı yayın etkinliğinde üçüncü taraf oyunlara odaklanılacak. Bu oyunların yayıncıları arasında Capcom, Nexon, EA ve daha fazlası yer alacak. Hem yeni hem de gelecek oyunların bir karışımını içerecek olan bu sunumun, izleyenleri memnun etmesi bekleniyor.
 
Etkinliğe saatler kala birçok kişi bu etkinliği nasıl izleyeceğini merak ediyor. Bunu cevaplandıracak olursak; etkinliği tamamen ücretsiz bir şekilde YouTube ve Twitch platformu üzerinden izleyebilirsiniz. Aynı zamanda aşağıya bir YouTube videosu bıraktık. Buradan bildirimleri açabilir ve canlı yayın başladığı zaman haberdar olabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Canlı Yayın Etkinliği Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 27 Dk önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 45 Dk önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 12 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler