Yakuza Yapımcısının Yeni Oyunu Önümüzdeki Ay Duyurulacak

24.08.2015 21:59 Ömür Gencer


      Japonya'nın önemli oyun festivallerinden olan Tokyo Game Show için bir aydan kısa bir süre geldi. Festival yaklaştıkça oyuncular kadar yapımcılar da heyecanlanıyor. Festivale katılacak olan Yakuza serisinin yaratıcısı yeni bir oyunun duyurulacağına dair ipucu verdi.
 
      Yakuza serisinin yaratıcısı Toshihiro Nagoshi, festival hakkında şu sözlere yer verdi: "Tokyo Game Show'dan dolayı çok gerginim ama neden böyle hissetiğimi söylememe izin yok. Festivalde yeni bir oyun duyuracağız. Güzel bir oyun olacak ve bence Sega'nın Tokyo Game Show sunumu uzun süredir gördüğümüz en heyecan verici sunum olacak."
 
       Yapımcının duyuracağı yeni oyun hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor. Tokyo Game Show 2015 etkinliği 17 Eylül'de başlayacak ve 20 Eylül'e kadar devame edecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yakuza Zero: The Oath’s Place Platformlar: PS3 PS4 Geliştirici: SEGA Dağıtıcısı: Sega Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 3 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 3 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 3 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 4 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler