Yeni Assassin's Creed Oyununda İki Ana Karater Bulunacak

12.05.2015 01:48 Ömür Gencer


      Bugün tanıtılacak yeni Assassin's Creed oyunu hakkında bilgiler sızdırılmaya devam ediyor. Daha önce adının Assassin's Creed: Syndicate olacağını öğrendiğimiz yapımda söylenene göre birisi kadın olmak üzere iki ana karakter yer alacak.
 
        Kardeş olan Jacob ve Evie Frye adlı bu iki karakter arasında bölümler arasında geçiş yapabileceğiz. Oyunun hikayesi büyük oranda erkek kardeş Jacop'a yoğunlaşacak. Belirtilene göre oyun bu iki kardeşin de karışmış olduğu Victoria Devri suçluların yeraltı dünyasını konu alacak.
 
        Serinin son çıkan oyunu Assassin's Creed: Unity'nin co-op modunda hiç kadın karakter yer almıyordu. Ubisoft bunun sebebi olarak kadın karakterler için tüm animasyonların sıfırdan yaratılması gerektiğini ileri sürmüştü.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Syndicate Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 19 Kasım 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Bilimkurgu Nişancı Oyunu Polaris PC için Duyuruldu 10 Haziran Simülayon Oyunu Hotel Galactic Konsollar ve PC için Duyuruldu 10 Haziran Simülasyon Oyunu Tales of Seikyu 2025'in Başlarında Erken Erişim Olarak Çıkış Yapıyor 10 Haziran Killing Floor III 2025'in Başlarında Geliyor 10 Haziran Annapurna Interactive'den Yepyeni Bir Gençlik Oyunu: Mixtape 10 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler