Yeni Call of Duty Oyunu Hikaye Görevlerinin ve Haritalarının Adları Sızdı

20.07.2020 13:32 Gazali Çetinkaya

Geçtiğimiz hafta Microsoft Store üzerinde Red Door adında Activision'ın yayıncılığını üstlendiği ve shooter türünde bir oyun listelendi. Tüm ipuçları bu listelemenin yeni Call of Duty oyunu ile ilgili olduğunu gösteriyordu.
 
Red Door'u bir şekilde indirmeyi başaran kullanıcılar oyunun verilerine erişerek hikaye görevlerinin ve çok oyunculu haritalarının adlarını veya kod adlarını sızdırdı.
 
Tahminler nam'ın Vietnam ve nic'in Nicaragua olduğu yönünde. Daha önceki Black Ops oyunlarında da Vietnam ve Nicaragua'da geçen görevler vardı. 
 
 
Çok oyuncuları haritalar ise Black Sea, KGB, Miami, Moscow, Tank ve daha fazlası. 
 
 
Sızdırılan veriler ayrıca zombi modu ve battle royale modu Warzone ile ilgili referanslar da içeriyor.
 
 
Söylentiler oyunun Soğuk Savaş / Vietnam Savaşı döneminde geçeceği ve adının Call of Duty: Black Ops Cold War olacağı yönünde. Red Door'u indirenler oyunun isminin Call of Duty: Black Ops CIA olduğunu söylüyor.
 
  
Yayıncı Activision ve geliştirici Treyarch'dan henüz oyun hakkında resmi bir açıklama gelmedi. Normalde bu zamana kadar çoktan bir şeyler duyardık fakat corona virüsü sebebiyle ertelenmiş olması muhtemel. Duyuru ertelense de Activision oyunun bu sonbaharda çıkaracağını doğruladı.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 7 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 8 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 8 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 9 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler