Yeni Cyberpunk 2077 Modu Oyundan Çıkarılan 100 NPC'yi Geri Getiriyor

16.11.2023 17:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'L3X4RS', CD Projekt RED tarafından oyunculara sunulan gelecek temalı aksiyon macera oyunu Cyberpunk 2077 için oldukça ilgi çekici bir mod yayınladı. Bu mod E3 2018'deki kalabalığı yani NPC'leri bizlere geri getiriyor. Kısacası son sürümde oyundan çıkarılan yaklaşık 100 NPC'yi oyuna dahil ediyor.
 
Kalabalığın çeşitliliğini arttıran bir mod
 
 
 
Şunu belirtmeliyiz ki bu modla beraber kalabalık yoğunluğunu artmıyor. Bu nedenle E3 2018 sürümünde olduğu gibi oyunda çok sayıda NPC görmeyeceksiniz. Bu modun yaptığı temel olarak NPC'lerin çeşitliliğini arttırmak. Bu da Nightcity'yi keşfederken aynı NPC'leri tekrar tekrar görmeyeceğiniz anlamına geliyor.
 
Diğer taraftan mod geliştiricisi herhangi bir tanıtım videosu paylaşmadı. Bu yeni NPC'leri görmeyi isteyen oyuncular için elbette olumsuz bir durum. Yine de mod, NPC'lere yeni kıyafetler ve aksesuarlar eklediğinden dolayı ilginizi çekebilir ve bunu deneyebilirsiniz.
 
Mod linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz
 
Crowd E3 2018 Restored
 
Moddan görüntüler
 
 
 
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler