Yeni Nintendo Direct Etkinliğinin Üçüncü Taraf Oyunlara Odaklanacağı Bildirildi

26.06.2022 13:35 Mehmet Tandoğan

 
 
Gelecek hafta gerçekleşmesi beklenen Nintendo Direct canlı yayın etkinliğinin üçüncü taraf oyunlara odaklanacağı bildiriliyor.
 
Geçtiğimiz cuma İspanyol oyun dergisi Manual'in editörü ve deneyimli gazetecisi Nacho Requena bir Twitch yayını sırasında izleyicilere büyük yayıncılardan yeni duyuruların yapılacağını belirtti. Requena, "Önümüzdeki Salı günü bir Nintendo Direct etkinliği yapılacak. Bu etkinlik esas olarak üçüncü taraf oyunlara odaklanacak" ifadelerini kullandı.
 
Requena ek olarak şunları söyledi: "Etkinlikte hangi oyunların yer alacağını bilmesem de Persona oyunlarının izleyenlere sunulacağını söyleyebilirim. Ayrıca bir süredir başka platformlarda mevcut olan (4 yıldır) bir oyunun da gösterimde yer alacağını belirtebilirim."
 
Bir süredir başka platformlarda mevcut olan oyunun Rockstar'ın 2018'de piyasaya sürdüğü Red Dead Redemption 2 olacağı bildiriliyor. Oyunun Switch konsollarına gelebileceği öne sürülüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 1 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler