Yeni Overwatch Animasyonunda Tüm Ajanlar Göreve Çağırılıyor

22.03.2016 12:28 Gökhan Yılmaz

 
     Altı kişilik iki takımın karşılıklı mücadelesine dayanan Blizzard'ın shooter oyunu Overwatch için animasyon filmi yayınlandı. Kısa film tadında izleyeceğiniz bu animasyon filminde oyundaki karakterlerden Winston ve Reaper'ın kapışmasını izliyoruz.
 
     Ayrıca Recall ismindeki bu videoda bazı güzel detaylar da bulunmakta. Overwatch ajanları olarak geçen ve henüz oyunda bulunmayan yeni karakterler görebiliyoruz. Ayrıca Winston'ın bilgisayar başında diğer bir Blizzard oyunu olan Hearthstone oynaması manidar olmuş.
 
     Daha önce PC için kapalı betası gerçekleştirilen bu yeni Multiplayer Shooter önümüzdeki ayın sonunda çıkış yapacak. Ayrıca videonun ilk olarak Xbox'ın Youtube kanalından paylaşıldığını ve 5-9 Mayıs tarihleri arasında yapılacak bir açık betanın da bulunduğunu belirtelim.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Overwatch Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler