Yeni Red Dead Redemption DLC'leri Yolda

Undead Nightmare'deki mistik atlarımızdan biri.
30.06.2011 17:14 Levent Polater

 
    Geçen yılın en iyi oyunu olarak gösterilen Red Dead Redemption için yeni içerikler yolda. Rockstar imzalı vahşi batı oyununun unutulduğunu sanıyorsanız çok yanılıyorsunuz. Rockstar Games, Twitter hesabından, ilerleyen haftalarda yeni DLC'lerin (İndirilebilir içerik) yolda olduğu müjdesini verdi.

    Undead Nightmare ek paketi ile Red Dead Redemption'a "elveda" demiştik ancak Rockstar yeni DLC'ler ile oyunun dünyasına renk katmaya hazırlanıyor.
 
    Kim bilir belki de Undead Nightmare kadar büyük bir içerikle karşılaşırız. Undead Nightmare'de zombiler ile bambaşka ama bir o kadarda keyifli bir RDR macerasına yelken açıyorduk. Bu içerik başlı başına bir oyun gibiydi ki zaten kutulu olarak da satılmıştı.
 
    İleriki haftalarda yeni DLC'ler ile ilgili ilk bilgileri sitemizde görebileceksiniz. Bizimle kalmaya devam edin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Red Dead Redemption Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Take 2 Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 1 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 1 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 4 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler