İki Buçuk Yılın Cyberpunk 2077'nin Steam İncelemeleri Artık "Çok Olumlu"

16.07.2023 12:06 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt Red tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon macera rol yapma oyunu Cyberpunk 2077, çıkışıyla beraber tamamlanmamış bir oyun olduğundan dolayı eleştiri yağmuruna tutuldu. Ekip o günden bu yana birçok büyük güncelleme getirdi ve büyük bir başarıya imza attı. Olumsuz eleştirilere sahip olan yapım Steam'de artık "çok olumlu" incelemeleriyle ön plana çıkıyor.
 
Cyberpunk 2077 oyuncular tarafından beğeniliyor
 
 
 
Sorunlu çıkışıyla beraber büyük ses getiren Cyberpunk 2077, 2 buçuk yıllık bir sürecin ardından birçok güncellemeyi oyunculara sundu. Oyunun tüm sorunları ortadan kaldırmayı hedefleyen CD Projekt Red ekibi şu anda bunu başarmış durumda. Oyun şu anda gayet oynanabilir ve oyunculara güzel bir açık dünya deneyimini sunuyor.
 
Oyunun şu anda Steam'de 546 bini aşkın kullanıcı incelemesi bulunuyor. Bu incelemelerin yüzde 80'i olumlu durumda ve oyun "çok olumlu" etiketine sahip. CD Projekt Red küresel topluluk yönetmeni Marcin Momot, olumlu geri bildirimler ve incelemeler için oyunculara teşekkür ediyor ve bunu Twitter üzerinden bir gönderiyle ifade ediyor.
 
Şu anda başarıya imza atan oyun daha önce üç kez ertelendi ve bir dizi teknik sorunla beraber PC ve konsollar için piyasaya sürüldü. Bu çıkışıyla beraber büyük tepkiyle karşılandı ve bunun sonucunda geri iadeler başladı. Oyun o zamanlar PlayStation Store'dan bile kaldırıldı ve CD Projekt, oyunun kalitesi konusunda yatırımcıları yanılttığı iddiasıyla çeşitli davalarla karşı karşıya kaldı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Cyberpunk 2077 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: CD Projekt RED Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Aralık 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler