İngiltere'nin Geçtiğimiz Hafta En Çok Satan Oyunu Yine LEGO Jurassic World

24.08.2015 12:48 Ömür Gencer


      Bildiğiniz gibi geçtiğimiz hafta çıkış yapan önemli bir yapım bulunmuyor. Bunun getirdiği durgunlukla İngiltere'de geçtiğimiz haftanın satış listesi bir önceki haftaya bir hayli benziyor.
 
     Geçtiğimiz haftanın en çok satan oyunu Warner Bros.'un LEGO serisinden LEGO Jurassic World oluyor. Oyun listede birinci sırasında yer alsa da satışlarının bir önceki haftaya göre %14 düştüğünü belirtelim. Listenin devamında yine GTA V ve Batman: Arkham Knight'ı görüyoruz.    
 
       Önümüzdeki hafta çıkacak yeni önemli yapımlarla bu liste de hareketlenecektir. İngiltere'de en çok satan ilk 10 oyun şöyle:
 
 1. LEGO Jurassic World
2. Grand Theft Auto V
3. Batman: Arkham Knight
4. Battlefield Hardline
5. Minecraft: Xbox Edition
6. FIFA 15
7. Minecraft: PlayStation Edition
8. Dying Light
9. The Elder Scrolls Online
10. Call of Duty: Advanced Warfare
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
LEGO Jurassic World Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Travellers Tales Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler