İptal Edilen Half-Life 2: Episode 4'ten Sekiz Saniyelik Oynanış Videosu

22.05.2020 18:47 Gazali Çetinkaya

 
 
Arkane Studios'un iptal edilen Half-Life 2: Episode 4 oyunundan çok kısa oynanış görüntüsü ortaya çıktı.

Oyun belgeselleri oluşturan Noclip, Arkane Studios'un geçmişi hakkında bir belgesel hazırlıyor ve önümüzdeki hafta YouTube üzerinden yayınlayacak. Onun öncesinde Half-Life 2: Episode 4'ten sekiz saniyelik oynanış görüntüsü gösterdiler.
 
Half-Life 2: Episode 4 ile ilgili olarak, Valve üçleme olması planlanan Half-Life 2 için daha sonra bir de yan oyun niteliğinde dördüncü bölüm planlıyordu ve bu projeyi şu an Dishonored ve Prey ile tanıdığımız Arkane Studios üstleniyordu. Half Life 2: Episode 3 hiçbir zaman çıkmayınca Half-Life 2: Episode 4 de iptal edildi.
 
Return to Ravenholm kod adıyla 2006 - 2007 yıllarında geliştirilen oyun Alyx Vance ile Dog'un senaryosu ile ilgili önemli unsurları içerisinde barındıracaktı.
 
İşte Half-Life 2: Episode 4:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, Stellar Blade'de Yer Alan Irkçı Görselleri Kaldıracağını Açıkladı 6 Saat önce Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 24 Nisan PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 24 Nisan Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 24 Nisan Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler