Oyunun Künyesi Tüm Oyunlar

3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Hunt: Showdown Çıkış Tarihi: Açıklanmadı Geliştirici: Crytek Dağıtıcı: Crytek Tür: FPS
Crytek, Haziran 2014'te Crytek USA tarafından geliştirilen üçüncü şahıs co-op oyunu Hunt: Horrors of the Gilded Age'i duyurmuştu. Bir ay sonra şirket yeniden yapılandırılma ve geliştirme için oyunun Frankfurt, Almanya'daki merkeze geçeceğini açıklamıştı. Uzun süren sessizliğin ardından üç yıl sonra Crytek oyunun Hunt: Showdown adıyla, yenilenerek geri döneceğini açıkladı.
 
Orijinal konsepti kullanacak oyun yeni bir geliştirme ekibi altında farklı bir yönde ele alınıyor. Multiplayer odaklı canavar avcısı oyunundaki en büyük değişikliklerden birisi oyunun üçüncü şahıs kamera açısından birinci şahısa geçmesi.
Oyunun Haberleri
Hunt Showdown'da ReShade Kullanımı Engelleniyor: Haksız Rekabetin Önüne Geçiliyor 13 Ağustos Hunt: Showdown için Yeni Etkinlik Oyunculara Çeşitli Ödüller Sunuyor 14 Temmuz Rekabetçi nişancı oyunu Hunt: Showdown için yeni güncelleme yayınlandı 29 Mart Hunt Showdown AMD FSR 2.1 desteğine kavuşuyor 13 Mart Hunt: Showdown için yeni güncelleme yayınlandı: Geralt'ın sesi oyuna katıldı 10 Mart Daha Fazla Haber