Last of Us Part 1 PC, Resident Evil 4 Remake, Wo Long ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Mart 2023

Video çözünürlüğü: HD SD Alternatif oynatıcı ile görüntüle YouTube Kanalımıza Abone Olun
06.03.2023 12:09 40593 Tunahan Safdır

Oyun dünyasında bu ay programının yeni bölümünden herkese merhabalar. Bu videomuzda Mart ayı içerisinde çıkış yapacak oyunlar içerisinden dikkat çeken yapımlara yakından bakıyoruz.
 
Yeni yapımlardan ilk dikkat çeken, Ninja Gaiden oyunlarıyla tanıdığımız Team Ninja'nın Soulslike türündeki Nioh serisinden sonra yine bu türdeki yeni oyunu Wo Long: Fallen Dynasty. Yeniden yapımlar tarafındaysa dolu dolu bir aya girdik diyebiliriz.

PS3'e çıkış yapan, PS4'e remastered, PS5'e ise remake sürümleriyle gelen ilk Last of Us oyunu bu kez ve serinin tarihinde ilk kez PC'ye geliyor. Remake versiyonuyla PC'de yer alacak oyun, özellikle dizisiyle tekrar gündeme geldikten sonra daha da geniş kitlelere yayılacağa benziyor.

Tabi tek yeniden yapım bu değil. Uzun süredir oyunlarını remake versiyonuyla günümüze uyarlayan Resident Evil serisi adına sıra 4. oyuna geldi. Aynı şekilde oyun dünyasının en köklü serilerinden System Shock'da 1994'te çıkış yapan ilk oyununun remake versiyonuyla Mart ayında oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Hepsi ve daha fazlası için videomuza göz atabilirsiniz. 



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Videolar
Remnant II, Oxenfree II, Pikmin 4, F1 Manager 2023 ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Temmuz 2023 04 Temmuz Diablo 4, Street Fighter 6, Final Fantasy 16, F1 23 ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Haziran 2023 08 Haziran Yüzüklerin Efendisi: Gollum, Yeni Zelda, Outlast Trials ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Mayıs 202 10 Mayıs Yeni Minecraft, Star Wars Jedi: Survivor, Dead Island 2 ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Nisan 202 04 Nisan Last of Us Part 1 PC, Resident Evil 4 Remake, Wo Long ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Mart 2023 Şu anda bu haberi okuyorsunuz..
Forumdan Konular
DH'den Haberler