Yüzüklerin Efendisi: Gollum, Yeni Zelda, Outlast Trials ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Mayıs 202

Video çözünürlüğü: HD SD Alternatif oynatıcı ile görüntüle YouTube Kanalımıza Abone Olun
10.05.2023 16:01 32950 Tunahan Safdır

Oyun dünyasında bu ay programının yeni bölümünden herkese merhabalar. Bu videomuzda Mayıs ayı içerisinde çıkış yapacak oyunlar içerisinden dikkat çeken yapımlara yakından bakıyoruz.
 
Ayın şüphesiz en dikkat çeken oyunu The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Her oyunuyla oyun dünyasında hatrı sayılır bir iz bırakan ve bugüne kadar pek çok geliştiriciye ilham kaynağı olan Zelda serisi, yeni mekanikleriyle birlikte sınırları hayal gücünüzle eş değer bir keşif macerasını kontrollerinize sunuyor.

Outlast ve Amnesia serilerinin devam oyunları korku severler için merak uyandırırken, Arkane stüdyoları da yine firmanın imzası haline gelmiş görsel yapısıyla bu kez co-op odaklı yeni bir macera olan Redfall'u piyasaya sürüyor.

RPG ve roguelike severlerin merakla beklediği Darkest Dungeon II, eğlenceli dünyasıyla merak uyandıran LEGO 2K Drive ve ertelemeler sonrası nihayet bu ay çıkmasını umduğumuz System Shock Remake, Mayıs ayının diğer dikkat çekenleri.

Tabi tüm bunlara ek olarak irili ufaklı pek çok oyun Mayıs ayında çıkış yapacak. Hepsi ve daha fazlası için videomuza göz atabilirsiniz.



İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Bölüm Sonu Canavarı Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 5 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Videolar
Remnant II, Oxenfree II, Pikmin 4, F1 Manager 2023 ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Temmuz 2023 04 Temmuz Diablo 4, Street Fighter 6, Final Fantasy 16, F1 23 ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Haziran 2023 08 Haziran Yüzüklerin Efendisi: Gollum, Yeni Zelda, Outlast Trials ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Mayıs 202 Şu anda bu haberi okuyorsunuz.. Yeni Minecraft, Star Wars Jedi: Survivor, Dead Island 2 ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Nisan 202 04 Nisan Last of Us Part 1 PC, Resident Evil 4 Remake, Wo Long ve dahası! Oyun Dünyasında Bu Ay - Mart 2023 06 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler