GreedFall 2 Çıkış Tarihi Açıklandı: Erken Erişim Olarak Geliyor

12.07.2024 11:45 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Nacon ve geliştiriciliğini Spiders stüdyosunun yaptığı devam oyunu GreedFall II: The Dying World'ün ne zaman piyasaya sürüleceği resmi olarak açıklandı. Geliştirici ekip tarafından belirtilenlere göre oyun 24 Eylül tarihinde erken erişim sürümü olarak Steam üzerinden PC için çıkacak. İlerleyen süreçte ise PlayStation 5, Xbox Series ve PC'de tam sürüm olarak yayınlanacak.
 
GreedFall 2 oyuncuları memnun etmek istiyor
 
 
 
GreedFall II: The Dying World oyunu içerisinde açıklanan detaylara göre Teer Fradee'nin bir yerlisi olarak yer alacak ve burada açık dünyada savaşın harap ettiği ortamlarda bulunacağız. Kendi adamızdan yani bölgemizden zorla alınıp götürüldüğümüzden dolayı büyük bir intikam mücadelesine geçiş yapacak ve bir yandan hayatta kalmaya çalışırken diğer yandan ise diplomasi, kurnazlık veya savaş düşüncesiyle ileriye atılabileceğiz.
 
Eski kıtayı keşfedebileceğimiz yapım içerisinde bölgeyi paylaşan bazı gruplar bulunacak. Bu grupların hepsinin tek bir amacı olacak. Farklı sırları ve komploları ortaya çıkarabileceğiniz oyun içerisinde tehlikeli sularda yüzmeye çalışacak ve adanın üzerinde biz de hak sahibi olduğumuzu belirtebileceğiz.
 
Son olarak GreedFall 2 içerisinde yapacağımız seçimlerle beraber gidişata yön verebilecek ve karakterimizin kaderini kendimiz belirleyebileceğiz. Dolayısıyla yapacağınız seçimleri dikkatli bir şekilde düşünmeniz gerekiyor.
 
 
 
Devam oyununda neler var?
 
Dikkat çekici ortamlara geçiş yapabileceğimiz ve bu ortamlarda kendimizi en iyi şekilde deneyimleyebileceğimiz bu devam oyunu, bizlere yeni mekanikler ve daha fazla detay sunmayı hedefliyor. Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, bu bölgeleri keşfedebiliyor ve hızlı bir şekilde buralardaki görevleri yapmak durumunda kalıyoruz. İlk oyunu geride bırakabileceğimiz ve daha fazla detay ile beraber yepyeni bir maceraya atılabileceğimiz bu yapımda, bu sefer zorla adadan sökülüp atılan bir karakteri kontrol ediyoruz ve bu karakterin kaderini biz belirliyoruz. Yaptığımız seçimlerle beraber gidişatı yön verebildiğimiz ve farklı kıtalara doğru yol alabildiğimiz yapımda dikkat çekici ortamlarda kendimizi bulurken, köle tüccarlarına karşı büyük bir savaş vermeye hazırlanıyoruz ve eski dünya içerisinde kendi özgürlüğümüzü kazanmak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyoruz. Oyunun genel olarak hikayesi bu temel etrafında dönüyor ve bununla beraber elbette gidişatımızı yön vererek nasıl bir kaderin bizi beklediğine deneyimleyebiliyoruz.

Savaştan harap olmuş bir dünyada yer aldığımız bu yapımda her bir grubun farklı farklı karşımıza çıktığını görebiliyoruz ve her grubun farklı amaçlarının olduğunu aktarabiliyoruz. Eski kıtayı keşfedebileceğimiz, burada ittifaklar elde edebileceğimiz ve çeşitli entrikaların döndüğü bu yapımda hayatta kalabileceğimiz ve daha fazla detay ile beraber ilerleyebileceğimiz bir ortamda kendi kaderimize şekil verebiliyoruz. Bu şekillendirme ile beraber dikkat çekici bir senaryo ile karşı karşıya kalıyoruz. Oyun içerisinde yer aldığımız süre boyunca elbette ilgi çekici karakterlerin bizlere sunulduğunu da söyleyebiliyoruz. Bu karakterlerle etkileşime girerek onlarla tanışabiliyor, çeşitli görevler alabiliyor ve farklı görevlerle beraber karakterimizi daha da güçlü hale getirebiliyoruz. Yeni silahlar kullanabileceğimiz ve bu silahları en iyi şekilde özelleştirebileceğimiz bu yapımda eski kıtayı keşfederken buralarda neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyor ve hızlı bir şekilde doğduğumuz adadan atıldığımız bölgeye doğru ilerlemek durumunda kalıyoruz.

Kendi topraklarımıza geri dönme yolculuğunda elbette farklı bölgelere doğru ilerleyebiliyor, buralardaki manzaraları ortaya çıkarmaya çalışıyor ve farklı ve yeni ortamlarda kendimizi bulurken elbette yeni düşmanların ve tehditlerinin burada olduğunu görebiliyoruz. Adanın içerisinde oldukça farklı gruplar bulunuyor ve her grubun burada farklı amaçları yer alıyor. Bu amaç doğrultusunda biz de en iyi gruba doğru yönelmek durumunda kalıyor ve kendi seçimlerimizle beraber gidişatımızı yön verebiliyoruz. Bu tarz oyunlarda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve kendi deneyiminizi burada özelleştirebiliyor ve güzelleştirebiliyorsunuz. Çünkü burada yer aldığınız süre boyunca farklı noktalara doğru ilerleyebiliyor, farklı bölgelerde yapacağınız hamlelerin değişkenlik gösterdiğini görebiliyor ve akabinde ise hızlı bir şekilde görevleri tamamlayabiliyorsunuz. Hikaye, ilk oyunun olaylarından 3 yıl önce başlıyor. Dolayısıyla bu başlama noktası ile beraber ilk oyunu oynamanız ve devam oyununa geçiş yapmanız daha iyi olacak. Çünkü hikaye açısından elbette bu tarz detaylarla beraber hangi karakterin neden bu duruma geldiğini daha iyi bir şekilde anlayabilecek ve bu şekilde adanız ve kıtanız için son bir hamle ile mücadele edebileceksiniz.

Eşsiz bir dünyanın kapılarını aralayabileceğimiz ve farklı bölgelere doğru ilerleyebileceğimiz bu yapımda her bölgenin kendine ait düşmanları, ortamları, manzaraları, görevleri ve çok daha fazlası bizleri bekliyor olacak. Bu detaylarla beraber oyun içerisinde hızlı bir şekilde yer alabilecek ve kendimizi oyuna kaptırabileceğiz.
 
 
 
Bu yapımda diploması kurnazlık veya doğrudan dövüşlere atılabiliriz ve bu sistemlerle beraber elbette kendimizi farklı noktalara çevirerekhareket edebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber Eski Dünya içerisinde kendi özgürlüğümüzü kazanabileceğimiz esnada elbette kullanabileceğimiz farklı silahların olduğundan bahsedebilir ve bu silah kütüphanesi ile beraber elbette hem yakın dövüş hem de menzilli dövüşlerle beraber kendimizi savunabiliyoruz. İlk oyunun olaylarından önce geçen bu yapımda elbette arka planda yer alan hikaye hem ara sahnelerle hem de karakterler arası diyaloglarla beraber bize aktarılıyor ve oyunun şu ana kadar yayınlanan sinematik fragmanlarına bakacak olursak oldukça üst düzey bir animasyon ve karakter tasarımlarının olduğunu da söylemek gerekiyor. Aynı zamanda çevredeki detaylar da bir hayli ilgi çekici ve dönemi olduğu gibi yansıtan unsurlar arasında yer alıyor.

Bu tarz detaylarla beraber eski kıtayı keşfedebiliyor ve kendi karakterimizi burada oluşturabiliyoruz. Elbette kendi karakterimizle beraber diğer oyunculardan farklı olabilir ve eşsiz bir karakterin burada tasarımına imkanbuluyoruz. Elbette karakter tasarımı ile beraber yer alabildiğimiz yapım içerisinde hızlı bir şekilde ilerleyebiliyor, kendi karakterimize en iyi şekilde yönlendirebiliyor ve onu farklı noktalara doğru götürerek buralarda yapabileceklerimizi elbette değerlendirebiliyoruz. Hızlı bir şekilde ilerlemeye başladığımız ve daha fazlasıyla beraber yer alabildiğimiz yapımda farklı görevlere doğru ilerleyebiliyor, bu görevleri tamamlamak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyor ve görevi tamamladıkça elbette deneyim puanı kazanabiliyoruz ve böylece daha fazla güçlü olmaya çalışabiliyoruz.

Bunun dışında elbette tehlikeli sularda yüzebiliyor ve bu suların içerisinde elbette farklı düşmanlarının olduğundan bahsetmek gerekiyor. Farklı grupların ne olduğunu yukarıda söyledik ve bu grupların çoğu elbette bize düşman olarak karşımıza çıkıyor ve aynı zamanda adaya hakim olmak için bu gruplar ellerinden geleni yapmak durumunda kalıyor. Güçlü olan en güçsüz olanı yendiği yapım içerisinde elbette farklı uluslar üzerinde kontrolü paylaşan grupların burada olduğunu söyleyebiliriz ve işin içine elbette siyasetin girdiğini de söyleyebiliyoruz. Bu tarz detaylarla beraber arka planda aslında komplo teorilerinin döndüğü ve farklı komploların olduğunu aktarabiliyor ve bu planları bozmak tamamen bizim işimiz oluyor. Bu detaylarla yer alabildiğimiz yapımında elbette yukarıda bahsettiğimiz gibi kendi karakterimizi yaratabiliyor ve ekibinize katılacak müttefikleri burada bulmak durumunda kalıyorsanız oyunda sadece tek başınıza değil aynı zamanda yanınıza alabileceğiniz farklı karakterlerle beraber ilerleyebiliyor ve kendi sırtınızı bu şekilde koruyabiliyorsunuz. Bu sayede düşmanlara karşı gelebilir ve görevlerde onlardan yardım dileyebilirsiniz.

Derin rol yapma unsurları ile beraber yer alabileceğiniz ve ilk oyunun ötesine çıkabileceğiniz yapım içerisinde eşsiz bir dünyaya katılmaya hazırlanıyor ve doğduğunuz adadan sökülüp atıldıktan sonra elbette buralarda aslında bir intikam mücadelesine adım atmak durumunda kalıyorsanız eski kıtayı tekrar keşfedebileceğiniz ve farklı ittifaklarla beraber kendi ekibinizi güçlendirebileceğiniz ve hatta genişletebileceğiniz yapımda biz bu adadan söküp atanlardan intikam almak için elimizden geleni yapmak durumunda kalıyor ve onları bulmak için elbette büyük bir mücadeleye adım atmaya hazırlanıyoruz. Kıtayı keşfedebileceğimiz ve kadim topraklara doğru adım atabileceğimiz yapım içerisinde farklı sırları da açığa çıkarmak tamamen bizim işimiz oluyor. Bu sırlarla beraber tehlikeli sularda yüzebiliyor, farklı komplolar ortaya çıkarabiliyor, tüm gruplarla beraber tanışabiliyor ve bu arada içerisinde yukarıda bahsettiğimiz gibi tehlikeli grupların burada olduğunu söyledik ve bu gruplarda istediğiniz gibi kalabilir ve onlarla tanışabiliyorsunuz.
 
 
 
Dolayısıyla diploma, kurnazlığınız veya doğrudan dövüşleriniz ve savaşlar sırasında ortaya çıkan bu yapım içerisinde yapacağınız hamlelerle beraber kaderinize yön verebiliyor ve hangi gruba yönelmek istiyorsanız ona göre kendi seçimlerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Savaşın harap ettiği bir dünyada yer aldığınız yapımda elbette farklı kıtalara doğru ilerlemek durumunda kalıyor ve bu kıtaları keşfederken dikkat çekici ortamlarda kendinizi bulabiliyorsunuz.
 
Dövüşleri kullanarak doğrudan düşmanları ortadan kaldırabildiğiniz ve size karşı gelenleri yenebildiğiniz bu yapının içerisinde arka plandaki hikaye ile beraber hızlı bir şekilde ilerlemek durumunda kalıyor ve farklı seçimlerle beraber neler olup bittiğini siz karar verebiliyorsunuz. Ekibinize katılacak müttefikler bulmaya çalışabileceğiniz ve görevlerinizi onlardan yardım isteyebileceğiniz yapımında, yukarıda bahsettiğimiz gibi ortamlarda farklı sırları açığa çıkarabileceğiniz sistemlerin olduğundan bahsedebilir ve rakiplerinizle hatta onlarla beraber farklı ilişkiler yaşayabiliyorsunuz.
 
Oyun içerisinde aynı zamanda bir ilişki sistemi bulunuyor ve hangi karaktere yakın olmak istiyorsanız ona göre kendi seçimlerinizi yapabilir ve onunla içli dışlı olabiliyorsunuz. Bu sayede yapacağınız seçimlerle beraber diyaloglar içerisinde ona yakınlaşabiliyor ve aranızdaki ilişkiyi daha da sıkı tutabiliyorsanız, onları istediğiniz şekilde donatmanın yanı sıra aynı zamanda kendi ekibinizi de dahil edebiliyor ve böylece kendi ekibinizi hem genişletip hem de güçlendirebiliyorsunuz. Bu sayede kendi karakterlerinizi oluşturabiliyor, bu karakterlerden en iyi şekilde yardım alabiliyor ve düşmanlara karşı gelmek için elinizden geleni yapmak durumunda kalıyorsunuz.

Oyun içerisinde ilerlerken elbette hikayenin açıldığı ve daha fazla yer alabildiğiniz süre boyunca daha derin rol yapma deneyimiyle beraber karşı karşıya kalabilir ve ilk etapta kolay, daha sonrasında ise zorlu ortamlarda kendinizi bulabiliyorsunuz. Giderek daha da derinleşen hikayeyle ve rol yapma unsurlarıyla beraber ilerleyebildiğiniz yapımında, yukarıda bahsettiğimiz gibi her seçimin maceranız üzerinden büyük etkisi bulunuyor. Bu etkilerle beraber diploma, manipülasyon, sızma ve savaş gibi farklı sistemlerle ve mekaniklerle de karşı karşıya kalabiliyorsunuz. Hedefinize ulaşmanız için yukarıda saydığımız tüm mekanikleri ve sistemleri kullanabiliyor ve istediğiniz şekilde düşmanları manipüle edebiliyor veya daha farklı yollardan onlara karşı gelebiliyorsunuz.
 
Dikkat çekici ortamlarda kendimizi en iyi şekilde deneyimleyebileceğimiz bu yapımın devam oyunu, yeni mekanikler ve daha fazla detay sunmayı hedefliyor. Oyunda yer aldığımız süre boyunca farklı bölgelere ilerleyip, bu bölgeleri keşfederek hızlı bir şekilde görevleri tamamlamak zorundayız. İlk oyunun ötesine geçen ve daha fazla detayı açığa çıkaran bu yapımda, bu sefer zorla adasından sökülüp atılan bir karakteri kontrol ediyoruz ve bu karakterin kaderini seçimlerimizle belirliyoruz.
 
 
 
Farklı kıtalara doğru yol alarak dikkat çekici ortamlarda büyük savaşlara hazırlanıyoruz ve eski dünyada kendi özgürlüğümüzü kazanmak için mücadele ediyoruz. Oyunun hikayesi bu temel etrafında şekillenirken, gidişatımızı yönlendirerek bizi nasıl bir kaderin beklediğini deneyimleyebiliyoruz. Savaştan harap olmuş bir dünyada her bir grubun farklı amaçlarla karşımıza çıktığını görebiliyor ve eski kıtayı keşfederken ittifaklar kurarak hayatta kalma mücadelesi veriyoruz.Bu yapımda, kendi kaderimizi şekillendirirken dikkat çekici bir senaryo ile karşılaşıyoruz. Oyunda ilgi çekici karakterlerle etkileşime girerek çeşitli görevler alabilir ve bu görevlerle karakterimizi daha da güçlü hale getirebiliriz. Yeni silahlar kullanabileceğimiz ve bu silahları en iyi şekilde özelleştirebileceğimiz oyunda, eski kıtayı keşfederken burada neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyoruz ve doğduğumuz adadan atıldığımız bölgeye doğru hızlı bir şekilde ilerliyoruz.
 
Oyunda, farklı kıtaları ve ortamları keşfederken, her bir grubun kendi amaçları doğrultusunda hareket ettiğini fark ediyorsunuz. Bu gruplar arasındaki ilişkileri ve entrikaları çözerek kendi yolunuzu belirlemek ve hayatta kalmak için stratejiler geliştirmek zorundasınız. İlgi çekici karakterlerle etkileşimde bulunarak onların hikayelerini öğrenebilir ve onlarla işbirliği yaparak daha güçlü bir duruma gelebilirsiniz. Yeni silahlar ve ekipmanlar edinerek, karakterinizi özelleştirip güçlü hale getirmeniz mümkün.
 
 

Genel olarak, bu yapımda yer aldığınız süre boyunca dikkat çekici ve dinamik bir oyun deneyimi sunuluyor. Kendi kaderinizi şekillendirebileceğiniz, zorlu görevler ve stratejik savaşlarla dolu bir dünyada maceraya atılabilirsiniz. Oyunun sunduğu zengin hikaye ve detaylar, sizi uzun süre meşgul edecek ve unutulmaz bir deneyim yaşatacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sevilen Yarış Serisinin Yeni Oyunu Wreckfest 2 Duyuruldu 5 Saat önce Final Fantasy XIV Mobil Sürümü Geliştirilme Aşamasında 6 Saat önce Life is Strange: Double Exposure İçin Final Fantasy VII Paketi Tanıtıldı 7 Saat önce NewGamePlus: GTA 5 Yakında Game Pass'e Gelebilir 8 Saat önce Nintendo Switch Konsolunun Güncel Satış Sayısı Açıklandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler