Final Fantasy XV'in İlk Gün Yaması 7GB

21.11.2016 08:36 Gazali Çetinkaya

   E3 2006 fuarı esnasında Versus XIII adıyla duyurulan Final Fantasy XV 30 Kasım tarihinde çıkış yapacakken Square Enix oyunu bir kez daha ertelediğini açıklamıştı. Erteleme sebeplerinden birisi optimizasyonun yeterli seviyede olmadığı yönündeydi ve ikinci sebep ise oyuna ilk gün yaması yayınlamak istememeleriydi.
 
   Hatta Famitsu ile röportaj yapan oyunun yönetmeni Hajime Tabata, Final Fantasy XV'i oynayacak bazı insanların konsolunda internet bağlantısı olmadığını, Japonya'da bu oranın %20 civarında olduğunu ve bu sebeple oyunda ilk gün yaması olmayacağını belirtmişti.
 
   Şimdi baktığımızda ise oyuna ilk gün yaması geleceği onaylandı. İlk olarak oyunun bir adet kopyasına erken ulaşan bir kullanıcı paylaştığı bir fotoğraf ile 7,240GB boyutunda ilk gün yaması olacağını ortaya çıkardı. Ardından hafta sonu da Square Enix, Final Fantasy XV'in resmi twitter hesabı üzerinden ilk gün yamasını doğruladı. 
 
   Twitter'dan yapılan açıklamada ise geliştirici ekibin ilave geliştirmeleri ve güncellemeleri hakkındaki haberin pazartesi yani bugün detaylandırılacağı belirtildi. "We’ve important news Monday about further enhancements and upgrades the dev team have added to #FFXV for release day on 29th November."
 
   Final Fantasy XV, 29 Kasım tarihinde PlayStation 4 ve Xbox One sistemleri için çıkış yapacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Final Fantasy XV Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2016
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Champions 2024'e Katılmayı Garantileyen Takımlar Belli Oldu! 1 Saat önce Netflix Mobil Oyun Kütüphanesi Genişliyor: Neler Oynayabilirsiniz? 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Playoff Eleme Karşılaşmaları Tamamlandı! 2 Saat önce GTA 6'nın Tanıtım Fragmanı 200 Milyon Görüntülenmeye Ulaştı! 15 Temmuz The Outlast Trials'ın Yeni Güncellemesi Neleri İçeriyor? İşte Detaylar 15 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler