Nomura'dan FF Versus 13 Açıklamaları

Final Fantasy Versus 13'ten beklentiler bir hayli yüksek
21.09.2011 08:43 Alkan Adakaner


     Square Enix'ten tasarımcı ve yönetmen Tetsuya Nomura, Famitsu dergisine Final Fantasy Versus 13 ve Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance hakkında bazı açıklamalar yaptı. Yetkilinin açıklamaları gerçekten de heyecan verici.
 
     Geçen Pazar günü Versus 13'ün dünyasının tamamında bir gezinti yaptığını söyleyen Nomura, zindanlar ve kıyı kasabalarında gezdiğini, oyunun dünyasının genişliği karşısında kendisinin de hayrete düştüğünü şaka yoluyla söyledi.
 
     Oyunun sadece Luminous Studio motorunu kullanmadığını da söyleyen yetkili, Versus 13'ün oyun motorunun aksiyona uygun halde olduğunu ve Luminous'un ışıklandırma sistemini kullandıklarını belirtti.  Nomura son olarak ise şu harika açıklamayı yaptı "Bu serinin diğer hiç bir oyununa benzemeyen bir Final Fantasy oyunu"

    Bu arada yine Tetsuya Nomura'nın tasarımcısı olduğu Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance'ın da %60-70'lik bir bölümü tamamlanmış. Oyunun İlkbahar'da Japonya'da raflardaki yerini alması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Netflix Mobil Oyun Kütüphanesi Genişliyor: Neler Oynayabilirsiniz? 29 Dk önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Playoff Eleme Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Saat önce GTA 6'nın Tanıtım Fragmanı 200 Milyon Görüntülenmeye Ulaştı! 15 Temmuz The Outlast Trials'ın Yeni Güncellemesi Neleri İçeriyor? İşte Detaylar 15 Temmuz Söylenti: Crash Bandicoot 5 Sessiz Sedasız İptal Edildi! 15 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler