Orta Çağ Temalı Strateji Oyunu Band of Crusaders Duyuruldu

14.08.2024 13:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Virtual Alchemy, Orta Çağ temalı strateji rol yapma oyunu Band of Crusaders'ı resmi olarak duyurdu. Şeytanların ve tuhaf yaratıkların ön plana çıktığı yapım, Orta Çağ Avrupa'sında geçiyor ve oyunun Steam platformu üzerinden PC için yayınlanacağını aktarabiliyoruz. Oyunun henüz çıkış tarihi açıklanmamış durumda.
 
Gerçek zamanlı strateji deneyimi sunuyor 
 
 
 
Virtual Alchemy CEO'su Dominik Sypnicki bir basın açıklamasında oyun hakkında şunları aktardı: “Band of Crusaders oyununda türlü güçlere karşı köylülerden kahramanlara kadar yetiştireceğiniz savaşçılar ile mücadele vereceksiniz. Tapınak şövalyelerinin gittiği ve Archdemonlar’ın kapıya dayandığı yapım kırılgan bir dünyayı beraberinde getiriyor.”
 
Band of Crusaders dikkat çekici bir dünyayı bizlere sunuyor ve bu dünyayı keşfetmek tamamen bizim işimiz oluyor. Oyunda kendi ordumuzu toplayabiliyor, kampımızı büyütebiliyor ve gerçek zamanlı olarak iblislerle ve diğer insan düşmanlarla savaşmak durumunda kalıyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yeni Oyun Duyuruları Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Oyun Sektörü Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül ESL Pro Lig Sezon 20'de A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Eylül PlayStation 5 Pro Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri 10 Eylül Kızılderililerden İlham Alan As the Leaves Fall Duyuruldu 10 Eylül Hikaye Odaklı Fotoğrafçılık Oyunu FOMOGRAPHY Duyuruldu 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler