Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı

30.06.2024 20:10 Mehmet Tandoğan

 
 
CD PROJEKT RED ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan bilim kurgu temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yepyeni bir paket oyunda yer alan çeteleri, kalabalıkları ve NPC'leri daha dinamik hale getiriyor.
 
NCP'ler artık daha doğal karşılık veriyor 
 
 
 
Daha fazla detaya girecek olursak mod geliştiricisi 'MisterChedda' tarafından bizlere sunulan yeni pakette NPC'lerin davranışları elden geçiriliyor ve bu sayede daha gerçekçi ve daha doğal bir deneyim elde edebiliyoruz. NPC'ler burada artık kıyafetlerimize, sürüşümüze ve hatta geçmiş görev seçimlerimize bağlı olarak çeşitli şekillerde tepkiler verebiliyor.
 
Mod dahilinde örneğin kaldırımda araba sürerken yayalara korna çaldıktan sonra NPC'ler artık önünüzden çekilebiliyor ve buna tepki gösteriyor. Eğer alkollü araç kullanıyorsanız polis sizi hemen fark edebiliyor ancak sorun çıkarmadığınız sürece herhangi bir durum söz konusu olmuyor. Diğer taraftan oyunda eğer üzerinize herhangi bir şey giymezseniz NPC'ler size tepki veriyor ve üzerinize bir şey giymenizi öneriyor.
 
Tüm detaylar bunlarla sınırlı kalmıyor artık şirket bağlantınıza göre de NPC'lerin tepki göstermesi söz konusu. Mod dikkatinizi çektiyse buradan modu indirebilir ve kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz. Paket tamamen ücretsiz bir şekilde bizlere sunuluyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 4 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 6 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 7 Saat önce Starfield İçin Devrimsel Nitelikte Finsans Modu Yayınlandı 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler