Alpha Protocol İçin Yeni Karakter Tanıtım Videosu

23.04.2010 09:40 Alkan Adakaner


     RPG konusunda oldukça deneyimli bir firma olan Obsidian Entertainment'in yeni aksiyon-RPG oyunu Alpha Protocol'dan bir karakter tanıtım videosu daha geldi. Oyunun daha önce yayınlanan karakter tanıtım videosunda Henry Leland ile karşılaşmıştık.
 
     Bu yeni videoda genç ve güzel bir gazeteci olan Scarlet Lake'i tanıma fırsatını yakalıyoruz. Ana karakterimiz Michael Thorton'a hem iş hem de duygusal olarak oldukça yakın olduğu videodan anlaşılabiliyor.
 
     28 Mayıs'ta Avrupa'da 1 Haziran'da Amerika'da piyasaya çıkacak olan Alpha Protocol'ın geliştiricisi Obsidian Entertainment aynı zamanda Fallout: New Vegas'ın da geliştiricisi. Bu nedenle New Vegas'tan önce piyasaya çıkacak olan Alpha Protocol'ın kalitesi merak konusu.
 
    

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Alpha Protocol Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Obsidian Entertainment Dağıtıcısı: Sega Tür: RPG Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 9 Dk önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler