İngiltere'nin En Çok Satanı Artık CoD: Black Ops

Black Ops multiplayer'ı bugün 5 yeni harita ile genişliyor.
28.06.2011 15:23 Levent Polater

 
    Şaşırmadık. Call of Duty markası rekorları alt üst etmeye kaldığı yerden devam ediyor. Alınan bir rapora göre İngiltere'de gelmiş geçmiş en çok satan oyun artık Call of Duty: Black Ops. Bu rekoru ise daha önce Modern Warfare 2 elinde bulunduruyordu.
 
    Chart-Track'den alınan verilere göre Treyarch imzalı Black Ops, İngiltere'de şu anda 3,722,411 adet satarken, MW 2 ise 3,702,410 dolaylarında seyrederek bu baskıya dayanamıyor..

    Tam da Annihilation'ın arifesinde Activision olanlardan çok memnun olduğunu bir bildiri ile açıkladı. Her Call of Duty oyunu bir öncekinin rekorunu alt üst ediyor. Peki Modern Warfare 3 de bunu başarabilecek mi, ne dersiniz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Call of Duty: Black Ops Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Treyarch Dağıtıcısı: Activision Tür: FPS Çıkış Tarihi: 9 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Witcher 3'ün Yeni Modu 15 Benzersiz Görevi Ekliyor 9 Dk önce Tom Clancy’s Splinter Cell RTX Remix'ten Yeni Görüntüler 1 Saat önce BioShock 4 İçin Ekran Görüntüsü Sızdırıldı 2 Saat önce PROTALITY EMEA TOUR 2 Yaza Damgasını Vurmaya Geliyor! 3 Saat önce The Wolf Among Us 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 13 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler