Fifa 13'ün İlk İncelemesinden Yeni Detaylar

07.09.2012 15:37 Erkut Köse


   Bildiğiniz gibi dün yaptığımız haberimizde İngiltere'nin oyun dergisi GamesMaster'ın Fifa 13'ü incelediğini ve %91 puana layık gördüğünü sizlere aktarmıştık.
 
    Bugün ise incelemeden yeni detaylar ortaya çıktı. Yapılan incelemede yenilenmiş Impact Engine ve yeni gelen First Touch Control sistemi oldukça beğenilmiş. Ayrıca yapay zekanın atakta verdiği tepkiler, defans sistemi ve kariyer modundan da övgüyle söz edilmiş.
 
     Yeni oyunun Fifa 12'den iyi olup olmadığı sorusuna ise, "Fifa 12'den iyi mi? Evet. Çekirdek yapı olarak konsollara gelmiş en iyi futbol oyunu. Multiplayer modu heyecan verici ve büyük takımlarla mücadele etmek çok keyifli." şeklinde cevap verilmiş.
 
    Eksi olarak gösterilen tek yön ise kariyer modunun kullanıcı arayüzünün halen yeterince iyi olmaması. Kötü bir dizayna sahip olduğu söylenen modun yer yer karışık bir hale gelebildiği belirtiliyor.
 
     Bir diğer önemli soru olan "Fifa 12'ye sahip biri Fifa 13 almalı mı?" sorusuna da cevap verilen incelemede "Eğer eski versiyonu güncellemek istiyorsanız Fifa 13'ü tavsiye ediyoruz" denilerek yeni oyunun eskisinden sıkılanlar için en iyi alternatif olduğu belirtilmiş.
 
      Tabii ki bu sadece bir derginin incelemesi ve kişisel görüşlere de yer verilmiş durumda. En doğru sonuca ulaşmamız için daha çok incelemenin toplanması ve değerlendirilmesi gerekiyor. Yine de heyecanlandırıcı bir gelişme olduğunu söyleyemek gerek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gran Turismo 7 Ekibi Oyunculardan Özür Diledi 1 Saat önce Lost Soul Aside Oyunundan Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 2 Saat önce 2si1: Game Pass Zammı, Ubisoft'un Açıklaması ve Daha Fazlası 3 Saat önce GTA 6, Oyun Sektöründe Yaşanan Grevden Etkilenecek mi? 27 Temmuz Atlas Fallen İçin New Game Plus Modu Geliyor 27 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler