Hatırlatma: FIFA 13'ün Demosu Yarın Geliyor!

10.09.2012 16:23 Samet Konuksal


    EA Sports'un merakla beklenen oyunu FIFA 13 adına bir yandan çıkış tarihi, diğer yandan da demo tarihi yaklaşıyor. Yarın, yani 11 Eylül itibariyle yayınlanacak demo adına daha fazla bilgi yayınlanmaya başladı.
 
   Bugün Twitter üzerinden gelen açıklamayla birlikte FIFA 13'ün demosunun yayınlanma saatleri belli oldu. Belirtilenlere göre FIFA 13'ün demosu PC için öğlen saat 12 itibariyle indirilmeye sunulacak. Oyunun Xbox 360 ile PS3 demoları ise 12:00 - 16:00 saatleri arasında kendi platform sistemleri üzerinden indirilebilecek. 

   Daha önce yapılan açıklamayla birlikte demonun AC Milan, Arsenal, Dortmund, Juventus, ve Manchester City takımlarını içereceği söylenmişti. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 13 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Spor Çıkış Tarihi: 28 Eylül 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 28 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gran Turismo 7 Ekibi Oyunculardan Özür Diledi 5 Dk önce Lost Soul Aside Oyunundan Yepyeni Oynanış Videosu Geldi 1 Saat önce 2si1: Game Pass Zammı, Ubisoft'un Açıklaması ve Daha Fazlası 2 Saat önce GTA 6, Oyun Sektöründe Yaşanan Grevden Etkilenecek mi? 27 Temmuz Atlas Fallen İçin New Game Plus Modu Geliyor 27 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler