Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı

06.05.2024 14:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Uzun süredir faaliyet gösteren Hollanda merkezli oyun geliştiricisi Paladin Studios kapılarını resmi olarak tamamen kapattı. 2005 yılından bu yana çeşitli oyunlarla karşımıza çıkan stüdyo, 45 kişiye istihdam sağlayan bağımsız bir yapıya sahipti.
 
Mobil oyun Cut the Rope oldukça popülerdi
 
 
 
Yakın zamanda yayınlanan yeni bir gönderi ile beraber geliştirici ekip tamamen iflas etmeden önce kapandıklarını duyurdu. Paladin'in geliştirdiği oyunlar arasında Switch oyunu Good Job! ve mobil oyunlar Cut the Rope Remastered, Amazing Katamari Damacy ve My Tamagotchi Forever yer alıyor. Belki de bu zamana kadar bir kez olsun Cut the Rope oyununu oynamışsınızdır.
 
Stüdyonun kurucu ortağı ve eş CEO'su Derk de Geus, şirketin son birkaç ayda istedikleri hedefe ulaşamadıklarını ve finansal anlamda iş sağlayamadıklarını aktardı. Kötü durumun ardından kapanmak zorunda kaldıklarını söyledi.
 
Son olarak geliştirici ekip piyasada bulunan mevcut oyunların hala oynanabilir olacağını ve gelecekte de teknik olarak destek sunacaklarını aktardı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sektörel Haberler Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler