Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor

05.05.2024 13:21 Mehmet Tandoğan

 
 
MADFINGER Games tarafından biz oyun severlere sunulan Gray Zone Warfare bildiğiniz üzere 30 Nisan tarihinde erken erişim olarak piyasaya sürüldü. Steam platformu üzerinden yayınlanan oyun genel anlamda optimizasyon sorunları nedeniyle bir hayli olumsuz eleştiri alıyor.
 
Gray Zone Warfare gerçekçi bir savaş deneyimi sunmayı hedefliyor
 
 
 
Steam platformunda bir hayli fazla oyuncu tarafından oynanan ve karışık etiketine sahip olan Gray Zone Warfare, gerçekçi bir askeri taktik deneyimini sunmayı hedefliyor. Oyunda belli bir harita içerisinde bulunuyor ve mevcut haritada hem oyuncularla hem de yapay zekayla kapışabiliyor ve çeşitli görevleri yerine getirmek durumunda kalıyoruz.
 
Gerçekçi unsurların bir hayli ön plana çıkması hedeflenen yapımda helikopter sistemi ile beraber haritanın bir bölgesine doğru bırakılıyor ve burada siper çatışmalarından bina içi çatışmalara kadar oldukça farklı savaş deneyimi yaşayabiliyoruz.
 
Genel olarak kullanıcılar oyunun oldukça fazla takıldığını ve yer yer performansın bir hayli düştüğünü belirtiyor. Aynı zamanda oyunda belli başlı hataların olduğundan da bahsetmek gerekiyor. Örneğin başı olmayan bir askeri etrafta dolanırken görebilirsiniz. Bunun dışında 4000 serisi ekran kartına sahip olsanız bile oyunda ara sıra takılmalar yaşayabilir ve bunun altındaki ekran kartları gerçekten de büyük sorunlarla karşı karşıya kalıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 2 Saat önce MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 3 Saat önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 5 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 5 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler