THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler

03.05.2024 12:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı THQ Nordic yeni bir dijital etkinliği duyurdu. THQ Nordic Digital Showcase 2024 adıyla gerçekleştirilecek olan yeni sunum açıklanan detaylara göre 2 Ağustos'ta Türkiye saati ile 22.00'de karşımıza çıkmayı bekliyor.
 
Gothic Remake ve Titan Quest II gibi oyunların yeni detayları sunulacak
 
 
 
Canlı yayın etkinliği başlamadan önce HandyGames tarafından gerçekleştirilecek olan bir ön gösteri olacak. Ön gösteri ve etkinliği YouTube, Twitch ve Steam üzerinden izleyebileceksiniz. Aynı zamanda etkinlik kapsamında Gothic Remake ve Titan Quest II gibi daha önce duyurulan oyunlarla ilgili yeni detaylar yer alacak. Diğer taraftan bazı sürprizlerin olacağı da belirtiliyor.
 
Bildiğiniz üzere Haziran ve sonrasında yeni sunumların karşımıza çıkacağını aktarabiliyor ve yıl sonunda kadar birçok büyük etkinlikle yeni oyun duyurularını bekliyoruz. THQ Nordic Digital Showcase 2024 etkinliği için şu anda bilgiler bunlarla sınırlı. İlerleyen süreçte daha fazla detay bekleniyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Canlı Yayın Etkinliği Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 14 Dk önce Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 2 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 2 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 3 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler