12 TL'ye Aldığımız Kingdom Come Deliverance Steam'de 374 TL Oldu!

26.09.2023 14:06 Mehmet Tandoğan

 
 
Warhorse Studios tarafından oyunculara sunulan orta çağ temalı açık dünya aksiyon macera rol yapma oyunu Kingdom Come: Deliverance Steam'de büyük oranda zamlandı. Önceden indirimlerle 12.50 TL'ye aldığımız oyun şimdi zamlanarak 374,22 TL oldu.
 
Oyunu kaçıranlar için üzücü bir haber
 
 
 
Kingdom Come: Deliverance oyuncular tarafından açık dünyayı sunuyor. Orta çağ temasıyla yer aldığımız yapımda demircinin oğlu Henry ile yer alıyor ve burada büyük bir mücadeleye girişiyoruz. İntikam mücadelesine giriştiğimiz oyunda geçtiğimiz süreçte 5 milyon satış rakamını açmıştı.
 
Savaş sisteminin zorluğuyla ön plana çıkan ve gerçekçi bir yapıyı bünyesinde barındıran oyunun Steam'de 85 bini aşkın kullanıcı yorumu bulunuyor. Bu yorumların ise yüzde 82'si olumlu ve yine burada Çok Olumlu etiketine sahip. 
 
Hem temel oyunun hem de ek paketlerin gayet dikkat çekici olduğu yapım 2018 yılında çıkış yaptı ve günümüzde de popülerliğini koruyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Come: Deliverance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Warhorse Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 8 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler