Kingdom Come: Deliverance 2024'te Switch'e Geliyor

07.12.2023 20:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Warhorse Studios ve Saber Interactive, ilk olarak Haziran 2021'de duyurulan Orta Çağ temalı açık dünya rol yapma oyunu Kingdom Come Deliverance Royal Edition'ın Switch sürümünün 2024'ün başlarında piyasaya sürüleceğini duyurdu. Kingdom Come: Deliverance ilk olarak 13 Şubat 2018'de PlayStation 4, Xbox One ve Steam, GOG ve Humble Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü.
 
Oyunu Switch sürümü konsol özel geliştirmelerle geliyor
 
 
 
Demircinin oğlu Henry olarak oynadığımız bu yapım içerisinde iç savaşın ortasında istilacılarla beraber kalıyoruz ve burada hem arkadaşlarımızı hem de ailemizi kaybediyoruz. Zalim bir şekilde katledilen yakınlarımız travma oluyor ve biz de intikam yemini ederek kendimizi geliştirmeye adıyoruz.

Oyunda istilacıları püskürtmek ve ailemizin intikamını almak için açık bir dünyada bulunuyor ve burada farklı farklı bölge krallıklarının hizmetine dahil oluyoruz. Görevler yapabildiğimiz, açık dünya içerisinde gezip tozabildiğimiz, kendimizi geliştirebildiğimiz ve elimize farklı kılıçları alabildiğimiz yapımda geniş çaplı bir deneyim bizleri bekliyor. Şimdi ise oyun Switch sürümüyle beraber oyunculara farklı bir platformda ulaşmaya çalışıyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Come: Deliverance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Warhorse Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 15 Dk önce PS5 Özel Oyunu Stellar Blade Nasıl Olmuş? (Video) 46 Dk önce Siyah Beyaz Renkleriyle Hauntii 23 Mayıs'ta Çıkacak 1 Saat önce Aksiyon RYO Kristala Erken Erişim Sürümüyle Bu Yıl Çıkacak 1 Saat önce Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 13 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler