2016 Yılı Boyunca DayZ'ye Hangi Yenilikler Gelecek?

15.12.2015 18:48 Ömür Gencer


     Geçtiğimiz günlerde yırtıcı hayvanların istila edeceğinin haberini aldığımız DayZ için yeni bilgiler geldi. 2016 yılında erken erişimden çıkacak yapıma 2016 yılı boyunca gelecek yenilikler şöyle:
Steam atölye desteği (Modlama)
Barikat koyma özelliği
Hava araçları
Yeni grafik işleyici (renderer)
Yeni bir animasyon sistemi
Geliştirilmiş ses sistemi desteği
Yırtıcı hayvanlar
Son halini alan Chernarus+
Hayvan yoldaşlar
Yeni ve daha modern bir arayüz & envanter
Açık Server Binaries & Servlet/Database
Yeni oyuncu hareketleri
 
       Bu maddelerin yanında geliştirici ekip oyun hakkında şu sözlere yer verdi: "Oyunun halka açık geliştirilme sürecine katılmanın zorluğunu ve bununla beraber gelen öfkeyi herkesden daha iyi anlıyoruz. Ekip yeni Enfusion motorunun geliştirilmesi yolunda ilerlerken, biz de oyuncularla birlikte eksik ve bozuk özellikleri, oyunun alt üst eden hataları, hile olaylarını ve daha fazlasını düzelttik. Erken Erişim ve Erken Erişim'e katılan oyuncular olmadan asla başaramayacağımız şeyleri başarmamıza yardımcı olan, iyi ve kötü anımızda yanımızda bulunan, oyuncu topluluğuna sahip olduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz."
 
      Bohemia Interactive'in yayınladığı bu maddelerin sadece bir başlangıç olduğunu belirtelim. Oyuna gelecek yırtıcı hayvan güncellemesi için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DayZ Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Bohemia Interactive Studio Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler