2K Czech: GTA V Üzerinde Çalışmıyoruz

GTA V oldukça geniş bir dünyaya sahip olacak
10.03.2012 10:53 Alkan Adakaner


     Bir süre önce ortaya çıkan bir söylentiye göre 2K Czech, Grand Theft Auto V'in geliştirme aşamasında Rockstar Games'e yardım ediyordu. Bunun yanı sıra Mafia 3'ün geliştirildiği de söyleniyordu. Bu söylentilere 2K Czech'ten yanıt geldi. Geliştirici stüdyodan yapılan açıklama şu şekilde:
 
    "Rockstar Games ve 2K Czech herhangi bir proje üzerinde birlikte çalışmıyorlar. Mafia'nın sonraki oyunları ile ilgili de herhangi bir planımızın olduğunu duyurmadık."
 
    2K Czech'in Grand Theft Auto V'in geliştirilmesine yardım etmemesi tabi ki oyuna bir şey kaybettirmez. Sonuçta Rockstar Games oldukça büyük bir firma. Yine de Mafia 3 konusunda olumlu bir açıklama yapılması bizi mutlu ederdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Grand Theft Auto V Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Rockstar North Dağıtıcısı: Rockstar Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 14 Nisan 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler