4 farklı EA ve DICE oyunu satıştan kaldırılıyor!

21.03.2023 19:59 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Electronic Arts ve geliştirici DICE, Battlefiekd 1943, Battlefield Bad Company, Battlefield Bad Company 2 ve Mirror's Edge'i 28 Nisan'dan itibaren oyun satış mağazalarından kaldıracağını duyurdu. Bu açıklama resmi web siteleri aracılığıyla yapıldı.
 
Açıklamada detaylardan bahsediliyor 
 
 
 
Resmi web sitesi aracılığıyla yapılan açıklamada şu detaylar yer alıyor: "28 Nisan 2023'ten itibaren Battlefield 1943, Battlefield: Bad Company 1 - 2 ve Mirror's Edge oyunları dijital mağazalardan kaldırılacak ve artık bunları satın alamayacaksınız. Bu hamle, 8 Aralık 2023'te çevrimiçi hizmetlerin kullanımdan kaldırılmasına hazırlık niteliğindedir.
 
Bu kapsamda Bad Company 1, 2 ve Mirror's Edge oyunlarını daha önce satın aldıysanız çevrimdışı özelliklerinden faydalanabilirsiniz. Ancak 8 Aralık'tan itibaren bu oyunların çevrimiçi hizmetlerinden yararlanamayacak sadece tek oyunculu modlarını deneyimleyebileceksiniz. Çevrimiçi hizmetlerin kaldırılmasıyla ilgili daha fazla bilgi için SSS kısmına bakabilirsiniz.” 
 
Kısacası Battlefield 1943, Bad Company 1 - 2 ve Mirror’s Edge oyunlarını 28 Nisan'a kadar dijital mağazalardan satın alabileceksiniz. 
 
Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Electronic Arts Platformlar: PC Geliştirici: Electronic Arts Dağıtıcısı: Electronic Arts Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Remnant 2 Artık DLSS 3.7 ve Intel XeSS 1.3 Desteğine Sahip 1 Saat önce 10 Yılın Ardından Tomb Raider: Definitive Edition Artık PC Platformunda 2 Saat önce eFootball 750 Milyon İndirmeye Ulaştı! 2 Saat önce Gelecek Haftanın Ücretsiz Epic Games Oyunu Sızdırıldı! 3 Saat önce Submerged: Hidden Depths Epic Games'te 5 TL! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler