AC: Brotherhood'da Tek Kişilik DLC de Olacak

24.07.2010 11:28 Alkan Adakaner


 
 
     Desmond ile Ezio'nun macerasını tekrar yaşayacağımız Assassin's Creed: Brotherhood seriye çok oyunculu modları getirmesi bakımından önemli bir yapım. Yine de bu oyun sadece çok oyunculu modlara odaklanacak değil.
 
     Brotherhood'un Assassin's Creed 2.5 gibi görülmesini istemeyen Ubisoft oyunun senaryo moduna da büyük önem verdiğini söylemişti. Firmadan yapılan açıklamaya göre tıpkı Assassin's Creed II'deki gibi indirilebilir içeriklerde de senaryo modu desteklenecek.
 
      Ayrıca Desmond'ı yöneteceğimiz daha fazla zamanın olduğunu söyleyen Ubisoft yetkilileri günümüzde geçen bölümlerin bir farklılık içereceğini de eklediler.
 
      Özellikle çok oyunculu modları için bir çok indirilebilir içeriğin geleceğini düşündüğümüz Brotherhood'un senaryo moduna da ağırlık verilmesi sevindirici. Zira bazı oyuncular oyunu hala çok oyunculu yönleriyle tanıyorlar.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Brotherhood Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler